zuzu65 Yeni Üye Üye 30 Ekim 2008 #1 Trabzon Hasırı trabzon hasirlari trabzon hasırları . hiç sevmem ama bir kenarda durmalı😀
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 30 Ekim 2008 #3 Cevap: Trabzon Hasırı takmayi sevmem boyle buyuk takilari ama bakinca cok guzeller emek verilmis ne de olsa tesekkurler
Cevap: Trabzon Hasırı takmayi sevmem boyle buyuk takilari ama bakinca cok guzeller emek verilmis ne de olsa tesekkurler
GuL_CiCeGi Yeni Üye Üye 30 Ekim 2008 #4 Cevap: Trabzon Hasırı bunların gümüşü de var o daha cook güzel daha coook hos duruyor
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 30 Ekim 2008 #6 Cevap: Trabzon Hasırı gercekten gumus olan daha şik duruyor
zuzu65 Yeni Üye Üye 31 Ekim 2008 #7 Cevap: Trabzon Hasırı sağolun arkadaşlar...canım emeğine sağlık alerji yapıyo altından başkası bende o yuzden hep gümüş havası versin dıye beyaz altını tercıh ederım...çokda goş durmuş gümüş takı emeğine sağlık canım
Cevap: Trabzon Hasırı sağolun arkadaşlar...canım emeğine sağlık alerji yapıyo altından başkası bende o yuzden hep gümüş havası versin dıye beyaz altını tercıh ederım...çokda goş durmuş gümüş takı emeğine sağlık canım
GuL_CiCeGi Yeni Üye Üye 31 Ekim 2008 #8 Cevap: Trabzon Hasırı bende gümüşünü daha cook sevıyorum kayınvalidemede bunu aldırcam 😀
mislinay Yeni Üye Üye 1 Kasım 2008 #10 Cevap: Trabzon Hasırı çok kalın ben sevmiyorum ama gümüş olanı fena değilmiş🙂 saol canım emeğine sağlık
Cevap: Trabzon Hasırı çok kalın ben sevmiyorum ama gümüş olanı fena değilmiş🙂 saol canım emeğine sağlık