K Kayıtsız Üye Forum Okuru 24 Aralık 2011 #1 Trafik kazalarının nedenleri Trafik kazalarının nedenleri ve sebepleri nelerdir bu konuda bana yardımcı olur musunuz lütfen.
T TİTAN Forum Okuru 24 Aralık 2011 #2 Sayın misafirimiz, Forumumuzda bulunan Trafik kazalarının sebepleri adlı konumuzu inceleyebilirsiniz 🙂
Sayın misafirimiz, Forumumuzda bulunan Trafik kazalarının sebepleri adlı konumuzu inceleyebilirsiniz 🙂
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 25 Aralık 2011 #3 Aşırı alkol. Ani bir rahatsızlık. ve yorgunluk trafik kazalarının sebeplerindendir. sonucları ise can kaybı mal kaybı gibi zararlar.
Aşırı alkol. Ani bir rahatsızlık. ve yorgunluk trafik kazalarının sebeplerindendir. sonucları ise can kaybı mal kaybı gibi zararlar.
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 17 Nisan 2012 #4 Hayat Yolunda I - YouTube Bu videoda çok güzel anlatılmış bence 🙂