merhaba tripollar stop yüz ve boyun için yaşlanma karşıtı bir cihazmış canım ama fiyatı nedeniyle olacak ki kullanıcısı yok.
benim kullandığım ise tripollar pose, bu cihaz göbek basen kollar vs yerlerdeki selüliti kavitasyon yönteminin eve uyarlanmış şekli ile yok ediyor bölgesel zayıflamayı sağlıyor. işte ben bunu kullandım diğerini değil. faydasını çok gördüm 1 ayda. ama bu da aynı şekilde fiyatlarının yüksekliği nedeniyle kullanıcısı yok diye düşünüyorum, çünkü gerçekten de işe yarıyor. ben de çok araştırdım ama kullanan benden başka kimseyi bulamadım. türkiyede tek miyim yoksa diyorum 🙂 taksitle alayım dedim peşin 700küsur tl vermek memurun harcı değil 🙁 ama fiyatına değen bir cihaz herkes şoklarda bu kadar sürede nasıl bölgesel zayıfladın diye (benim sorunum basenlerdi de)
senin bahsettiğin tripollar stop da canım benim kullandığım ürünün kardeşi ama yüz ve boyun için yaşlanma sarkma karşıtı falan diye biliyorum. bence bu cihaz da tripollar pose isimli cihaz kadar etkili bir cihazdır.