ışılsu Yeni Üye Üye 16 Şubat 2010 #1 tüm asker eşleri buraya asker eşleri melişler burda buluşup yazışalım gün sayalım eşim hakkaride ben çanakkalede oğlumlayım eşimin dönmesine 2.5 yıl var hüzün ve sevinçlerimizi burda paylaşalım ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum:türkiye:
asker eşleri melişler burda buluşup yazışalım gün sayalım eşim hakkaride ben çanakkalede oğlumlayım eşimin dönmesine 2.5 yıl var hüzün ve sevinçlerimizi burda paylaşalım ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum:türkiye:
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 27 Şubat 2010 #5 😀 benim ki vatani görevi için asker... yani geçici olarak asker eşiiyim ve bende burdayım ....
ışılsu Yeni Üye Üye 15 Mart 2010 #6 kızlar naber nasıl askerlerimiz benimki iyi şimdilik allahıma bin şükür sadece az grip olmuş aşkım ii olmaya çalışıyor
kızlar naber nasıl askerlerimiz benimki iyi şimdilik allahıma bin şükür sadece az grip olmuş aşkım ii olmaya çalışıyor
E elveda Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #7 benim eşim deniz kuvvetlerine ait bir gemide uzman bende aranızdayım