Young bride Banned 15 Mart 2011 #1 Tuqc€_'nin çeyiz sandığı Kızlar çeyiz sandığımı aldım ve hemen huzurlarınıza sunuyorum bakalım beğeneckmisdiniz? Çok beğenerek aldım ne kadar kullanışlı olur bilemem ama görüntüsü çok hoşuma gidiyor.İçinde hep iç çamaşırı kutusumu var demeyin sakın altları çeyiz dolu
Kızlar çeyiz sandığımı aldım ve hemen huzurlarınıza sunuyorum bakalım beğeneckmisdiniz? Çok beğenerek aldım ne kadar kullanışlı olur bilemem ama görüntüsü çok hoşuma gidiyor.İçinde hep iç çamaşırı kutusumu var demeyin sakın altları çeyiz dolu
PaSikA Yeni Üye Üye 15 Mart 2011 #2 Sandığın çok şık canım benimde hoşuma gidiyor bu tür sandıklar... İyi günlerde kullan Ben en çok LCW poşetinde ne var onu merak ettim
Sandığın çok şık canım benimde hoşuma gidiyor bu tür sandıklar... İyi günlerde kullan Ben en çok LCW poşetinde ne var onu merak ettim
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 15 Mart 2011 #4 çok güzel tuğcecim inşallah sandığın gibi evliliğinde güzel olur 😀
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 15 Mart 2011 #5 Allah'ın emri Peygamberin Kavli ile, ( müsadeside olabilir ) Seni büyük oğlum eşşek sıpası batuhana istiyorum Ne bilim Çok zengin geldin bana vallahi BUDA İTOSUN RESMİ Orta okula gidiyor bu küçük resmi yani Olmadı bu çirkin dersen buda diğer itos 😀 Seç beğen adresi ver akşama oradayız
Allah'ın emri Peygamberin Kavli ile, ( müsadeside olabilir ) Seni büyük oğlum eşşek sıpası batuhana istiyorum Ne bilim Çok zengin geldin bana vallahi BUDA İTOSUN RESMİ Orta okula gidiyor bu küçük resmi yani Olmadı bu çirkin dersen buda diğer itos 😀 Seç beğen adresi ver akşama oradayız
PaSikA Yeni Üye Üye 15 Mart 2011 #6 Ama sadminim küçük benimdi hani 🙁 Hani istemeye gelicektiniz hala bekliyorum istemeye geliceğiniz günü
Ama sadminim küçük benimdi hani 🙁 Hani istemeye gelicektiniz hala bekliyorum istemeye geliceğiniz günü
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 15 Mart 2011 #9 anaaamm sadmine bak oğullarına burdan kız seciyo izlenimlerine göre sandığı güzel olanları seçiyo