PİNKİ Yeni Üye Üye 30 Haziran 2012 #1 Türkiyenin hang illerinde neden yasanmali? Benim yeni bir ile tayinini cikartiracak. Hangi ili secsek diye düsünüyoruz... Bize yardimci ola bilirmisiniz? Mesela hangi iller deprem bölgesi? hangi illerde Olaylar daha cok oluryor? Hangi illerde iklim nasil? Yardimci olursaniz cok sevinirim... simdiden cok tesekürler
Benim yeni bir ile tayinini cikartiracak. Hangi ili secsek diye düsünüyoruz... Bize yardimci ola bilirmisiniz? Mesela hangi iller deprem bölgesi? hangi illerde Olaylar daha cok oluryor? Hangi illerde iklim nasil? Yardimci olursaniz cok sevinirim... simdiden cok tesekürler
PİNKİ Yeni Üye Üye 30 Haziran 2012 #2 hic birinizin bir bilgisi yokmu iller üzerine... ben yurtdisindan yeni geldim... bana yardimci olacaginiz yokmu???
hic birinizin bir bilgisi yokmu iller üzerine... ben yurtdisindan yeni geldim... bana yardimci olacaginiz yokmu???
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 1 Temmuz 2012 #3 Ankara bence en yaşanılır yer hem ucuz hemde çok rahat bi yer
PİNKİ Yeni Üye Üye 1 Temmuz 2012 #4 yorumun icin tesekür ederim, emniyetli bir ilmi? Yani olay felan cok olurmu?
PİNKİ Yeni Üye Üye 13 Temmuz 2012 #5 kiiiizlaaar nerelerde yasiyorsunuz? Nerenin nesi güzel nesi kötü yazin pazartesi esim karar vermek zorunda.... yardimci olun giiii........
kiiiizlaaar nerelerde yasiyorsunuz? Nerenin nesi güzel nesi kötü yazin pazartesi esim karar vermek zorunda.... yardimci olun giiii........