ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 6 Temmuz 2008 #152 Cevap: Tuttu - Tutmadı tuttuuuu alttaki senin canın cips mi çekti😀
nisan Yeni Üye Üye 8 Temmuz 2008 #153 Cevap: Tuttu - Tutmadı yok tutmadi alttaki uykun var inad edip yatmiyon
PaSikA Yeni Üye Üye 15 Temmuz 2008 #154 Cevap: Tuttu - Tutmadı yok tutmadı alttaki acıktın ne yesem diye düşünüyorsun
B Bale Yeni Üye Üye 15 Temmuz 2008 #155 Cevap: Tuttu - Tutmadı Yok tutmadı Alttaki sen sevgilini özlüyorsun
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 15 Temmuz 2008 #156 Cevap: Tuttu - Tutmadı tutmadi su an yanimda alttaki senin tatile ihtiyacin var
bEadY Yeni Üye Üye 15 Temmuz 2008 #157 Cevap: Tuttu - Tutmadı tatile diil de şu sinirlerimi boşaltmaya... alttaki sinirli ve çatacak yer arıo 🙂
Cevap: Tuttu - Tutmadı tatile diil de şu sinirlerimi boşaltmaya... alttaki sinirli ve çatacak yer arıo 🙂
_Mermaid_ Yeni Üye Üye 16 Temmuz 2008 #158 Cevap: Tuttu - Tutmadı tutmadı.. bugün kötü beklediğim bi sınav sonucumdan çok iyi not almışım hiç bişey sinirimi bozamaz alttakiii sen bugün akşam dışarı çıkıp gezmek istiyosun sanki 🙂🙂
Cevap: Tuttu - Tutmadı tutmadı.. bugün kötü beklediğim bi sınav sonucumdan çok iyi not almışım hiç bişey sinirimi bozamaz alttakiii sen bugün akşam dışarı çıkıp gezmek istiyosun sanki 🙂🙂
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 16 Temmuz 2008 #159 Cevap: Tuttu - Tutmadı tutmadi zaten istemesemde her aksam oglumu gezdiriyorum artik evde oturmak istiyorum alttaki sen kendinden cok memnunsun
Cevap: Tuttu - Tutmadı tutmadi zaten istemesemde her aksam oglumu gezdiriyorum artik evde oturmak istiyorum alttaki sen kendinden cok memnunsun
PaSikA Yeni Üye Üye 17 Temmuz 2008 #160 Cevap: Tuttu - Tutmadı tuttu kendimden memnunum alttaki sen bugün biraz huysuzsuz