_Mermaid_ Yeni Üye Üye 15 Eylül 2008 #231 Cevap: Tuttu - Tutmadı değişiyo aslında her zaman sabırlı olamıyorum 🙂🙂 alttaki bugün bi film izlemiş ama pek beğenmemiş 🙂🙂
Cevap: Tuttu - Tutmadı değişiyo aslında her zaman sabırlı olamıyorum 🙂🙂 alttaki bugün bi film izlemiş ama pek beğenmemiş 🙂🙂
CHATLAK Yeni Üye Üye 15 Eylül 2008 #232 Cevap: Tuttu - Tutmadı tutmadı ama benim hayatım buaralar bi film ve evet beyenmiyorum ben bu ara bu filmi bu yönden bakarsak da evet tutuyoo 😀 😀 😀 alttaki kesinlikle pazartesi sendromu yaşıyacak bi insan...
Cevap: Tuttu - Tutmadı tutmadı ama benim hayatım buaralar bi film ve evet beyenmiyorum ben bu ara bu filmi bu yönden bakarsak da evet tutuyoo 😀 😀 😀 alttaki kesinlikle pazartesi sendromu yaşıyacak bi insan...
CaRiZmA Vip Melek Üye 15 Eylül 2008 #233 Cevap: Tuttu - Tutmadı kesinlikle, ama nedense cabuk kurtuldum bugün 😀 alttaki haftasonu hic dinlenememis
Cevap: Tuttu - Tutmadı kesinlikle, ama nedense cabuk kurtuldum bugün 😀 alttaki haftasonu hic dinlenememis
PaSikA Yeni Üye Üye 15 Eylül 2008 #234 Cevap: Tuttu - Tutmadı yoo tutmadı gayet güzel dinlendim alttaki bugün çok anlayışlı
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 15 Eylül 2008 #235 Cevap: Tuttu - Tutmadı tuttu alttaki kirmiziyi cok sever
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 15 Eylül 2008 #236 Cevap: Tuttu - Tutmadı tuttu favori renklerimdendir (; alttaki yaprak dökümünü seyrediyor?
PaSikA Yeni Üye Üye 16 Eylül 2008 #237 Cevap: Tuttu - Tutmadı evet seyrediyorum 🙂 alttaki çok stresli
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 17 Eylül 2008 #238 Cevap: Tuttu - Tutmadı tuttu😀 evet...hemde nasıl..çatlıcam bugun... kız alttakı sende bugun yemege bırını cagırcan demi?
Cevap: Tuttu - Tutmadı tuttu😀 evet...hemde nasıl..çatlıcam bugun... kız alttakı sende bugun yemege bırını cagırcan demi?
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 18 Eylül 2008 #239 Cevap: Tuttu - Tutmadı tutmadı bugün kimse yok şimdilik yalnızız alttaki bayramda şehir dışına çıkacak?
Cevap: Tuttu - Tutmadı tutmadı bugün kimse yok şimdilik yalnızız alttaki bayramda şehir dışına çıkacak?