gönülll Yeni Üye Üye 25 Eylül 2009 #1 tuttu-tuttmadı melekler bu çok zevkli bir oyun..alttaki üyeyle ilgili bir tahminde bulunuyorsunuz, alta kim yazarsa tuttu veya tutmadı diyor..ben başlayım bakalım ilk alta yazacak melek kim olucak ? 🙂 alttaki melek bence evli 🙂
melekler bu çok zevkli bir oyun..alttaki üyeyle ilgili bir tahminde bulunuyorsunuz, alta kim yazarsa tuttu veya tutmadı diyor..ben başlayım bakalım ilk alta yazacak melek kim olucak ? 🙂 alttaki melek bence evli 🙂
M * MuCiZé * Forum Okuru 25 Eylül 2009 #2 çok hassas bi konu,malesef tutmadı 😀 canum sende öğretmen havası var alttakiiii....??
özledim_seni Yeni Üye Üye 25 Eylül 2009 #3 doğru bildin öğretmen adayıyım 🙂 alttaki senin bebişin var
gönülll Yeni Üye Üye 26 Eylül 2009 #4 tutmadı şekerim 😀 alttaki sen duyduğuma göre hayvanları çok severmişin ..?😀
M * MuCiZé * Forum Okuru 26 Eylül 2009 #5 tutmadı yav,pek haz almam korkarım daha doğrusu alttaki melek tam bir futbol hastasıymış😀
seerose Daimi Üye Üye 26 Eylül 2009 #6 Malesef,tutmadi canim sadece takim tutarim o kadar ilgilenmem.yenerse ne ala yenilirsede pek takmam. Alttaki melek in iki cocugu var.
Malesef,tutmadi canim sadece takim tutarim o kadar ilgilenmem.yenerse ne ala yenilirsede pek takmam. Alttaki melek in iki cocugu var.
gönülll Yeni Üye Üye 29 Eylül 2009 #7 tuttmadııııııııı 😀 ben daha evli bile değilim alttaki meleğim senin gözlerin kahverengi 🙂
ASİPeRi Yeni Üye Üye 6 Ekim 2009 #10 SEVİL&İ' Alıntı: tuttu alttaki melek bence hamile Genişletmek için tıkla ... tutmadı altaki sarışın