K Kayıtsız Üye Forum Okuru 16 Aralık 2011 #1 twitter gizlilik ayarları tweet gizleme nasıl yapılıyor Tweetlerimin gizli olmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim bu mümkün mü ? Yapılışı var ise tabiki oluyorsa bilgi verilmesini istiyorum.
Tweetlerimin gizli olmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim bu mümkün mü ? Yapılışı var ise tabiki oluyorsa bilgi verilmesini istiyorum.
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 16 Aralık 2011 #2 Merhabalar değerli misafirimiz, Twitterdeki ayarlarınızı gizlemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. Kullanıcı adınıza sağ üstte tıklayın > Ayarlar > Tweet Gizliliği > Tweetlerimi Korumaya Al.
Merhabalar değerli misafirimiz, Twitterdeki ayarlarınızı gizlemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. Kullanıcı adınıza sağ üstte tıklayın > Ayarlar > Tweet Gizliliği > Tweetlerimi Korumaya Al.
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 15 Ekim 2012 #4 ya ben twitterda retweetlerimi açmak istiyorummm yani şey arkadaşıma sordum retweet butonum görünmüyomuşş heralde yanlışlıkla bişeyler yaptımm 😀 nasıl düzeltebilirimm cevapp verirmisinizzz! lütfenn sağolunn 😀
ya ben twitterda retweetlerimi açmak istiyorummm yani şey arkadaşıma sordum retweet butonum görünmüyomuşş heralde yanlışlıkla bişeyler yaptımm 😀 nasıl düzeltebilirimm cevapp verirmisinizzz! lütfenn sağolunn 😀
A adem gürbüz Forum Okuru 16 Aralık 2014 #5 SadmiN' Alıntı: Merhabalar değerli misafirimiz, Twitterdeki ayarlarınızı gizlemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. Kullanıcı adınıza sağ üstte tıklayın > Ayarlar > Tweet Gizliliği > Tweetlerimi Korumaya Al. Genişletmek için tıkla ...
SadmiN' Alıntı: Merhabalar değerli misafirimiz, Twitterdeki ayarlarınızı gizlemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. Kullanıcı adınıza sağ üstte tıklayın > Ayarlar > Tweet Gizliliği > Tweetlerimi Korumaya Al. Genişletmek için tıkla ...