elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 7 Nisan 2009 #1 uçuk topuklu rengarenk ayakkabılar rengarenk ayakkabılar ben kendi tarzımı yaratayım uçuk takılayım diyenlere tavsiyem biraz dikkat çekici ama denemekten zarar gelmezzz..................... süperler degil mi ????????:laugh::laugh: alıntı Son düzenleme: 7 Nisan 2009
rengarenk ayakkabılar ben kendi tarzımı yaratayım uçuk takılayım diyenlere tavsiyem biraz dikkat çekici ama denemekten zarar gelmezzz..................... süperler degil mi ????????:laugh::laugh: alıntı
MEÇHUL Daimi Üye Üye 7 Nisan 2009 #2 Cevap: uçuk topuklu rengarenk ayakkabılar valla tam benlik ucuk kaçıkkk😀bunu çok beğendimm🙂🙂emeğine sağlıkk kuzu
Cevap: uçuk topuklu rengarenk ayakkabılar valla tam benlik ucuk kaçıkkk😀bunu çok beğendimm🙂🙂emeğine sağlıkk kuzu
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 7 Nisan 2009 #3 Cevap: uçuk topuklu rengarenk ayakkabılar sagol canım ya bende bunu
Mi'na57 Yeni Üye Üye 7 Nisan 2009 #4 Cevap: uçuk topuklu rengarenk ayakkabılar üstüne para verseler gene giymem😀
anıçisil Yeni Üye Üye 24 Aralık 2009 #9 hem topuklu giyemiyorum hem de bu kadar cafcaflısına alışık değilim🙂