ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 14 Mayıs 2011 #1 Ufaklıklara Saç Modelleri çocuk saç modelleri saç modelleri, nasıl yapılır, düğün için saç topuzları, kıvırcık saç modelleri, çocuk saç modeli yapılısı ve resimleri burada Sizin ufaklık bir davet yada düğünemi gidecek ama saçınamı karar veremediniz bence buraya bir ugrayın hem yapılışı basit hem tatlı ve şık..
çocuk saç modelleri saç modelleri, nasıl yapılır, düğün için saç topuzları, kıvırcık saç modelleri, çocuk saç modeli yapılısı ve resimleri burada Sizin ufaklık bir davet yada düğünemi gidecek ama saçınamı karar veremediniz bence buraya bir ugrayın hem yapılışı basit hem tatlı ve şık..
CeMoŞ Daimi Üye Üye 14 Mayıs 2011 #2 çok güzelelr yaaa ay bide bunları yapabilecekk kuaför lazımbana paylaşımiçin teşekkürler belencim😀
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 14 Mayıs 2011 #3 Ben yapabilirim bir süre kuaförde çalıştım yapılışını merak edenlere detaylı anlatabilirim.. Bilginize..
Ben yapabilirim bir süre kuaförde çalıştım yapılışını merak edenlere detaylı anlatabilirim.. Bilginize..