esena Aktif Üye Üye 20 Şubat 2008 #1 ufo görseniz ne ederdiniz Bir Uzaylı Görseniz Ne Derdiniz Soru basit arkadaşlar ne yapardınız? ben tabanı yağlar kaçardım hemencecik
Bir Uzaylı Görseniz Ne Derdiniz Soru basit arkadaşlar ne yapardınız? ben tabanı yağlar kaçardım hemencecik
nisan Yeni Üye Üye 20 Şubat 2008 #2 Ce: ufo görseniz ne ederdiniz bilmem bende kacayim ozamnn,asagidayi uye sen ne yapardin
suskun_gız Yeni Üye Üye 20 Şubat 2008 #3 Ce: ufo görseniz ne ederdiniz abooowww kımlerı göruyorum hosgeldınız 😀 nasılsınız yaw hıc gözukmuyonuz özledık valla yenge nasıl nıye cocukları getırmedın derım şaka bı yana uzaylının tipine baglı korkanc bıse olarsa korkarım😀 deyıl şirın bıse olursa yukarda dedıklerım gecerlıdır
Ce: ufo görseniz ne ederdiniz abooowww kımlerı göruyorum hosgeldınız 😀 nasılsınız yaw hıc gözukmuyonuz özledık valla yenge nasıl nıye cocukları getırmedın derım şaka bı yana uzaylının tipine baglı korkanc bıse olarsa korkarım😀 deyıl şirın bıse olursa yukarda dedıklerım gecerlıdır
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 27 Şubat 2008 #4 Ce: ufo görseniz ne ederdiniz benımkıler gelmıs derım bakarım valla🙂ınanıyorum olduklarına🙂🙂
AZRA Yeni Üye Üye 27 Şubat 2008 #5 Ce: ufo görseniz ne ederdiniz cidden çok sevinirim çünkü birgün gelecekler eminim 🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 27 Şubat 2008 #6 Ce: ufo görseniz ne ederdiniz Ben merakliyimdir durur bir köseyegecip gizli gizli bakardim ne yaptiklarina...
Ce: ufo görseniz ne ederdiniz Ben merakliyimdir durur bir köseyegecip gizli gizli bakardim ne yaptiklarina...
esena Aktif Üye Üye 28 Şubat 2008 #7 Ce: ufo görseniz ne ederdiniz aboooooooooo sizin içinizde meraklı melahatlar yatıyo yawwwww
çalıkuşu Yeni Üye Üye 2 Mart 2008 #8 Ce: ufo görseniz ne ederdiniz Bir yandan saklanmaya çalışıp, bir yandanda birilerini çağırırdım. Öyle ya sonra bana tuhaf tuhaf bakmasınlar anlatınca. Şahidim olsun bence.
Ce: ufo görseniz ne ederdiniz Bir yandan saklanmaya çalışıp, bir yandanda birilerini çağırırdım. Öyle ya sonra bana tuhaf tuhaf bakmasınlar anlatınca. Şahidim olsun bence.
mislinay Yeni Üye Üye 2 Mart 2008 #9 Ce: ufo görseniz ne ederdiniz bende saklanıp onları gözetlerdim cep tlf.m yanımdaysa çekmeye çalışırdım tabi heyecandanda ölürdüm heralde
Ce: ufo görseniz ne ederdiniz bende saklanıp onları gözetlerdim cep tlf.m yanımdaysa çekmeye çalışırdım tabi heyecandanda ölürdüm heralde