Ahanda böyle yakalanırsın işte😀 güzel anıymı ama şimdi ben anlatayım😀 dalga gecen öldü bitti ona göre😀
ben nişanlıyım eşim ile ancak akşam fırsat bulunca aradığı zaman konuşabiliyoruz.Ozamanlar polis okulunda okuyor bazen öyleki bir hafta falan konuşmadığımız oluyor. Annemlerin ev müstakil bahçe içinde bizim telefonda girişte bende hep orada uyuyorum kii konuşayım 😀Annem habire bana kıyor kızım orada uyuma bak kapıya yakın bianda biri gelir kapıyı çalar uyku hali kalkıp açarsın haberimiz olmaz falan.. Yok diyom anne bişi olmazz ben yaparmıyım hiççç anne sözü dinlemedim😀bigece uyuyorum ben bi baktım ki birşeyler benim kolumun üstünde yürüyo Allahtan elimi yahu noluyo bu ne dedim ben hafif bi doğruldum çığlığı bastım nasıl bağrıyorum annneeee diye kadın bi geldi kız ne var ne oldu diyo ben habire bağrıyorumm annneee bide kolumu sallıyorum😀 annem tamam diyo kız felç oldu kafayı sıyırdı:benim yorgan üzerimden kaymış sen kurbağa kapının altından gel gir içeri yorganıma asıl çık gel yanıma😀 babam bi giitti baktı kızım diyo yastığının üzerine yayılmış uyuyo.Birdaha ben orada uyurmuyum annem diyoki eee bin nasihattense bir müsibet okadar sana söyledim dinlemedin😀 ya varya ödüm koptu zaten kurbağadan tırsıyom bide yatağıma gelmiş. Sonra eşimde duydu yazıklar olsun diyo beni kurbağaylamı aldattın😀 yok hayatım o benim prensimmiş öpmem için gelmiştide fırsat olmadı😀 işte benimde hiç unutamadığım olayda bu😀 sıkıyosa unut😀
oyyyy valla içim ürperdii 😀