suskun_gız Yeni Üye Üye 25 Aralık 2007 #1 Unuttum Oyunu?, ama neyi unuttum? oyun şöle oynanıyor melekler..; unuttum!! ama neyi unuttum..? evden çıkarken kapıyı kitlemeyi unuttum😀
oyun şöle oynanıyor melekler..; unuttum!! ama neyi unuttum..? evden çıkarken kapıyı kitlemeyi unuttum😀
almira Yeni Üye Üye 26 Aralık 2007 #2 Ce: Unuttum Oyunu?, ama neyi unuttum? :hehe:la ben hep yapıom evden çıkarken pc ve msn açık unuturum bu gün yine unuttum
Ce: Unuttum Oyunu?, ama neyi unuttum? :hehe:la ben hep yapıom evden çıkarken pc ve msn açık unuturum bu gün yine unuttum
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 26 Aralık 2007 #3 Ce: Unuttum Oyunu?, ama neyi unuttum? oyyy ütü fisten cekmeyi unuttum
PaSikA Yeni Üye Üye 26 Aralık 2007 #4 Ce: Unuttum Oyunu?, ama neyi unuttum? Cep telefonumu evde unuttum...
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 27 Aralık 2007 #5 Ce: Unuttum Oyunu?, ama neyi unuttum? cantami magazada unuttum, sonra aldim ve yine Arabada unuttum...
Ce: Unuttum Oyunu?, ama neyi unuttum? cantami magazada unuttum, sonra aldim ve yine Arabada unuttum...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 27 Aralık 2007 #6 Ce: Unuttum Oyunu?, ama neyi unuttum? su kesikti musluğu açık unuttum mutfağı su bastı kış kıyamette
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 27 Aralık 2007 #7 Ce: Unuttum Oyunu?, ama neyi unuttum? bende cantami buldum yine unuttum yaa
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 27 Aralık 2007 #8 Ce: Unuttum Oyunu?, ama neyi unuttum? unuttum neyi unuttuğumu😀
A Ayse&serkan Yeni Üye Üye 27 Aralık 2007 #9 Ce: Unuttum Oyunu?, ama neyi unuttum? hehheh ... hımmm bende zaten işe geç kaldımmm uyku yüzünden ve çıkarken evin anahtarını almayı unuttummm 🙁((
Ce: Unuttum Oyunu?, ama neyi unuttum? hehheh ... hımmm bende zaten işe geç kaldımmm uyku yüzünden ve çıkarken evin anahtarını almayı unuttummm 🙁((
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 27 Aralık 2007 #10 Ce: Unuttum Oyunu?, ama neyi unuttum? la ben adımı unuttum adım nedi la benim