kar_tanesi Yeni Üye Üye 4 Şubat 2009 #41 Cevap: üsteki melegi nasıl bilirsiniz oyunuuuu ben üstekini bilmemmi hiç o bitane carizma baska yok onun gibi lokum gibi insanın oyyy yerim seni diyesi geliyo ama malum yenirse bir daha onun gibi bulamayızz fıstık fıstık
Cevap: üsteki melegi nasıl bilirsiniz oyunuuuu ben üstekini bilmemmi hiç o bitane carizma baska yok onun gibi lokum gibi insanın oyyy yerim seni diyesi geliyo ama malum yenirse bir daha onun gibi bulamayızz fıstık fıstık
kaprisli Yeni Üye Üye 4 Şubat 2009 #42 Cevap: üsteki melegi nasıl bilirsiniz oyunuuuu çokk iyi bilirim kar tanem benim kendisi son derece tatlı cana yakın esprili saçlıları sevmeyen biridir şaka bi yana bi tane o yaaa
Cevap: üsteki melegi nasıl bilirsiniz oyunuuuu çokk iyi bilirim kar tanem benim kendisi son derece tatlı cana yakın esprili saçlıları sevmeyen biridir şaka bi yana bi tane o yaaa
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 11 Şubat 2009 #43 Cevap: üsteki melegi nasıl bilirsiniz oyunuuuu kaprislimi bizim sümüklü kız canım kaprtisli canım benim yaaa bitanem.. çokkkkkkkkkkkkk iyi bilirim cana aykın dostcan
Cevap: üsteki melegi nasıl bilirsiniz oyunuuuu kaprislimi bizim sümüklü kız canım kaprtisli canım benim yaaa bitanem.. çokkkkkkkkkkkkk iyi bilirim cana aykın dostcan
kar_tanesi Yeni Üye Üye 11 Şubat 2009 #44 Cevap: üsteki melegi nasıl bilirsiniz oyunuuuu La Reina sevimli canayakın hos tatlı baklava gibi bilirimmm
Cevap: üsteki melegi nasıl bilirsiniz oyunuuuu La Reina sevimli canayakın hos tatlı baklava gibi bilirimmm
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 11 Şubat 2009 #45 Cevap: üsteki melegi nasıl bilirsiniz oyunuuuu kar tanem çok iyi sevecen yumusacık aynı kar tanesi gibi oy oy yirim onu benn
Cevap: üsteki melegi nasıl bilirsiniz oyunuuuu kar tanem çok iyi sevecen yumusacık aynı kar tanesi gibi oy oy yirim onu benn
kaprisli Yeni Üye Üye 11 Şubat 2009 #46 Cevap: üsteki melegi nasıl bilirsiniz oyunuuuu son derce iyi, tatlı, hoşgörülü konuşkan herşeyden önemlisi çok iyi bir arkadaş
Cevap: üsteki melegi nasıl bilirsiniz oyunuuuu son derce iyi, tatlı, hoşgörülü konuşkan herşeyden önemlisi çok iyi bir arkadaş
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 11 Şubat 2009 #47 Cevap: üsteki melegi nasıl bilirsiniz oyunuuuu kız kaprisli ne zman ayzsam sen çıkıyon karşıma :kıamam: kaprisli dediğim gibi süper bi arkadsaş dost insanın halinden anlayan birisi
Cevap: üsteki melegi nasıl bilirsiniz oyunuuuu kız kaprisli ne zman ayzsam sen çıkıyon karşıma :kıamam: kaprisli dediğim gibi süper bi arkadsaş dost insanın halinden anlayan birisi
kar_tanesi Yeni Üye Üye 12 Şubat 2009 #48 Cevap: üsteki melegi nasıl bilirsiniz oyunuuuu la reinacımm sevecen çıtır çıtır kıpır kıpır süper iyi bir arkadas kendisiii
Cevap: üsteki melegi nasıl bilirsiniz oyunuuuu la reinacımm sevecen çıtır çıtır kıpır kıpır süper iyi bir arkadas kendisiii
kaprisli Yeni Üye Üye 16 Şubat 2009 #49 Cevap: üsteki melegi nasıl bilirsiniz oyunuuuu çok tatlı, şeker, eğlenceli iyi bir dinleyici dadlumm benim
Cevap: üsteki melegi nasıl bilirsiniz oyunuuuu çok tatlı, şeker, eğlenceli iyi bir dinleyici dadlumm benim
esra Yeni Üye Üye 17 Şubat 2009 #50 Cevap: üsteki melegi nasıl bilirsiniz oyunuuuu doğal insan ve arkadaş canlısı bir melek.....