kar_tanesi Yeni Üye Üye 4 Ekim 2008 #1 üsteki melek evleniyo dügününde ona ne takardınız gayet acık bir oyun buyrun hadi baslayalım
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 4 Ekim 2008 #2 Cevap: üsteki melek evleniyo dügününde ona ne takardınız bende bır set takımı...........:minik::minik:
Cevap: üsteki melek evleniyo dügününde ona ne takardınız bende bır set takımı...........:minik::minik:
kar_tanesi Yeni Üye Üye 4 Ekim 2008 #3 Cevap: üsteki melek evleniyo dügününde ona ne takardınız iki cumhuriyet altını takardım bu aralar biraz sıkışıgım sölemesi ayıptaa
Cevap: üsteki melek evleniyo dügününde ona ne takardınız iki cumhuriyet altını takardım bu aralar biraz sıkışıgım sölemesi ayıptaa
Angel_tears Yeni Üye Üye 15 Ekim 2008 #4 Cevap: üsteki melek evleniyo dügününde ona ne takardınız Nazar boncuğu pu ben biraz cimriyimde 🙂 Şakaa şakaaa elim çok açıktır 100.000 dolar 🙂
Cevap: üsteki melek evleniyo dügününde ona ne takardınız Nazar boncuğu pu ben biraz cimriyimde 🙂 Şakaa şakaaa elim çok açıktır 100.000 dolar 🙂
__nazlim__ Yeni Üye Üye 31 Ekim 2008 #5 Cevap: üsteki melek evleniyo dügününde ona ne takardınız sana 3 dal bilezik
S sermin Yeni Üye Üye 31 Ekim 2008 #6 Cevap: üsteki melek evleniyo dügününde ona ne takardınız adana burma
kar_tanesi Yeni Üye Üye 3 Kasım 2008 #7 Cevap: üsteki melek evleniyo dügününde ona ne takardınız gcenlerde duymustum bir kleopatra seti takardım
Cevap: üsteki melek evleniyo dügününde ona ne takardınız gcenlerde duymustum bir kleopatra seti takardım
*jellibon* Daimi Üye Üye 10 Kasım 2008 #8 Cevap: üsteki melek evleniyo dügününde ona ne takardınız ben ne takardım hımmmmm ben takmazdım da orkestra bende 😀 :d045:
Cevap: üsteki melek evleniyo dügününde ona ne takardınız ben ne takardım hımmmmm ben takmazdım da orkestra bende 😀 :d045:
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 10 Kasım 2008 #9 Cevap: üsteki melek evleniyo dügününde ona ne takardınız ay olur mu jellibona kurban olsun bal ayi benden neresi olursa olsun
Cevap: üsteki melek evleniyo dügününde ona ne takardınız ay olur mu jellibona kurban olsun bal ayi benden neresi olursa olsun
dionisya Yeni Üye Üye 11 Kasım 2008 #10 Cevap: üsteki melek evleniyo dügününde ona ne takardınız nisan yagmurunun basından asagı 100tane cumhuriyet altını sacar 3tane set 5tane bilezik takardım
Cevap: üsteki melek evleniyo dügününde ona ne takardınız nisan yagmurunun basından asagı 100tane cumhuriyet altını sacar 3tane set 5tane bilezik takardım