»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 13 Kasım 2009 #183 Yıllardır içimde taşıdığım bu yürekten Elimde valizler dolusu anıyla Yalnızlığıma taşınıyorum ,,, bu cekti dikkatimi güzelmis
Yıllardır içimde taşıdığım bu yürekten Elimde valizler dolusu anıyla Yalnızlığıma taşınıyorum ,,, bu cekti dikkatimi güzelmis
aSqimSin Yeni Üye Üye 13 Kasım 2009 #184 вєηι ¢єкємєуєηℓєя αηтєη тαктιяѕιη bu ilgimi çekti 😀 süpermiş.
kar_tanesi Yeni Üye Üye 13 Kasım 2009 #185 тαнмιηιм¢є αкℓıη вιℓιηмєz кιşιℓєя тαяαƒıη∂αη кιяαℓıк... Budur diyorum ilgimi çeken
LAMİYA Aktif Üye Üye 13 Kasım 2009 #188 *HerCai*' Alıntı: bu oyunun kendisinin acmis olmasi 🙂 Genişletmek için tıkla ... canım galiba aynı anda cevap yazdık olsun senin içinde ilgimi çeken şeyi yazıyorum her gördüğümde değişen üyelik resimlerin ama hepsini sevdim ama seçim yaparsam bu
*HerCai*' Alıntı: bu oyunun kendisinin acmis olmasi 🙂 Genişletmek için tıkla ... canım galiba aynı anda cevap yazdık olsun senin içinde ilgimi çeken şeyi yazıyorum her gördüğümde değişen üyelik resimlerin ama hepsini sevdim ama seçim yaparsam bu
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 14 Kasım 2009 #189 Yazdigi mesajlari genellikle hep büyük karakterli yazmasi ilgimi cekti 😀