A aYYa-MoDa Forum Okuru 16 Mayıs 2010 #355 nici ilgimi çekti aslında ama imzasını okuyunca biraz ititci oldu benim için, siyasi durumlar karışmış biraz...tabi herkesin görüşü kendine ama böyle bir paylaşım sitesinde hoş olmadığını düşünüyorum şahsen...
nici ilgimi çekti aslında ama imzasını okuyunca biraz ititci oldu benim için, siyasi durumlar karışmış biraz...tabi herkesin görüşü kendine ama böyle bir paylaşım sitesinde hoş olmadığını düşünüyorum şahsen...
HaYaL Daimi Üye Üye 17 Mayıs 2010 #357 iki kutsaŁ kaŁp .. ikisi dε büчüŁü .. biяi oŁмadan digεяi hiç digєяi oŁмadan öbüяü hiç Bu çok sevimli 🙂
iki kutsaŁ kaŁp .. ikisi dε büчüŁü .. biяi oŁмadan digεяi hiç digєяi oŁмadan öbüяü hiç Bu çok sevimli 🙂
çatlak Yeni Üye Üye 17 Mayıs 2010 #359 imzası ve sözü süper bence 🙂 Biz Hiçbir Gemiyi Kaçırmadık; OnLar Eksik Gittiler !!
M meltemim Yeni Üye Üye 17 Mayıs 2010 #360 niki ve avatarı bu arada ben kendime bir avatar yapamadım bu işe el atmak isteyen bir gönüllü olursa memnun olurum ben yapamıyorum çünküm
niki ve avatarı bu arada ben kendime bir avatar yapamadım bu işe el atmak isteyen bir gönüllü olursa memnun olurum ben yapamıyorum çünküm