ZiLaN Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #21 Cevap: ÜsTEKi üyEnin NeYİ İlGİNİ Cekti nicki dikkatimi çekiyor aklıma hep reina gece kulubü geliyor
*şiker* Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #22 Cevap: ÜsTEKi üyEnin NeYİ İlGİNİ Cekti kızz allah iyiliğini versiin reinacıım tanımıyonmu benii ben beniim şeker candy...unuutuldum mu yafff 🙁(
Cevap: ÜsTEKi üyEnin NeYİ İlGİNİ Cekti kızz allah iyiliğini versiin reinacıım tanımıyonmu benii ben beniim şeker candy...unuutuldum mu yafff 🙁(
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #23 Cevap: ÜsTEKi üyEnin NeYİ İlGİNİ Cekti yok kıss unutlur musun ama ben seni sadec şeker candy olarak tanıyorum onu diyorum.. başak bilgim yok hakkında ..😀 emin ol seni çok seviyorum😀 illaki söyleticek yanee bu kelimeyi bana :seker:
Cevap: ÜsTEKi üyEnin NeYİ İlGİNİ Cekti yok kıss unutlur musun ama ben seni sadec şeker candy olarak tanıyorum onu diyorum.. başak bilgim yok hakkında ..😀 emin ol seni çok seviyorum😀 illaki söyleticek yanee bu kelimeyi bana :seker:
*şiker* Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #24 Cevap: ÜsTEKi üyEnin NeYİ İlGİNİ Cekti ehhh şemdii rahatladııım..bende senii seviyoom kuzuum beniim...profil resminde yine kızın peçesinde kızın yüzü var bak o dikkat çektii...
Cevap: ÜsTEKi üyEnin NeYİ İlGİNİ Cekti ehhh şemdii rahatladııım..bende senii seviyoom kuzuum beniim...profil resminde yine kızın peçesinde kızın yüzü var bak o dikkat çektii...
karçiçeği Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #25 Cevap: ÜsTEKi üyEnin NeYİ İlGİNİ Cekti Profil resmi dikkatimi çekti.Benimde sürekli beğenip kullandığım bir resimdir🙂)
Cevap: ÜsTEKi üyEnin NeYİ İlGİNİ Cekti Profil resmi dikkatimi çekti.Benimde sürekli beğenip kullandığım bir resimdir🙂)
kar_tanesi Yeni Üye Üye 9 Nisan 2009 #26 Cevap: ÜsTEKi üyEnin NeYİ İlGİNİ Cekti nicki dikkatimi cekti
*şiker* Yeni Üye Üye 9 Nisan 2009 #27 Cevap: ÜsTEKi üyEnin NeYİ İlGİNİ Cekti cimcime yazısı dikkatimi çektii 🙂
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 19 Nisan 2009 #28 Cevap: ÜsTEKi üyEnin NeYİ İlGİNİ Cekti İmzasıııı ilgimi çekiii.... 🙂 çok dadluuu bir imzayaa sahip....
Cevap: ÜsTEKi üyEnin NeYİ İlGİNİ Cekti İmzasıııı ilgimi çekiii.... 🙂 çok dadluuu bir imzayaa sahip....