AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 13 Ekim 2010 #393 İmzasında ki gözler...... çok değişik anlamlar taşıyor...
suCre Daimi Üye Üye 18 Ekim 2010 #394 AuSSie-AnGeL' Alıntı: İmzasında ki gözler...... çok değişik anlamlar taşıyor... Genişletmek için tıkla ... artık göz yok kızlar var hemide bi sürü kendisi ilgi çekici zaten baksana mıknatısmı var sende tiz söle bakem😀
AuSSie-AnGeL' Alıntı: İmzasında ki gözler...... çok değişik anlamlar taşıyor... Genişletmek için tıkla ... artık göz yok kızlar var hemide bi sürü kendisi ilgi çekici zaten baksana mıknatısmı var sende tiz söle bakem😀
Münzevi Aktif Üye Üye 18 Ekim 2010 #395 Nikini ilk gördüğümde, hemen Prison Break'teki Sucre'yi anımsamıştım. Bu yüzden niki öncelikli olarak, sonradan da duaya olan düşkünlüğü dikkatimi çekti. : )
Nikini ilk gördüğümde, hemen Prison Break'teki Sucre'yi anımsamıştım. Bu yüzden niki öncelikli olarak, sonradan da duaya olan düşkünlüğü dikkatimi çekti. : )
HaYaL Daimi Üye Üye 18 Ekim 2010 #396 Münzevi'min hep nicki dikkatimi çekiyor.Çok anlamlı.Benim de ihtiyacım var biraz münzevi olmaya. 🙂
Münzevi Aktif Üye Üye 18 Ekim 2010 #397 Sevgili örtmenimimin bugün rengi dikkatimi çekti. Maviden bordoya terfi edilmiş. : ) Hayırlı uğurlu olsun. : ) Not: Bir de şu aşağıda zıplayan kelebek peşindeki şirin mahluk: ))
Sevgili örtmenimimin bugün rengi dikkatimi çekti. Maviden bordoya terfi edilmiş. : ) Hayırlı uğurlu olsun. : ) Not: Bir de şu aşağıda zıplayan kelebek peşindeki şirin mahluk: ))
HaYaL Daimi Üye Üye 18 Ekim 2010 #398 Münzevi' Alıntı: Sevgili örtmenimimin bugün rengi dikkatimi çekti. Maviden bordoya terfi edilmiş. : ) Hayırlı uğurlu olsun. : ) Not: Bir de şu aşağıda zıplayan kelebek peşindeki şirin mahluk: )) Genişletmek için tıkla ... 🙂) Oyy canımcım teşekkür ediyorum. Benim örtmenimin imzası da çok anlamlı etrafına ışık saçıyor...
Münzevi' Alıntı: Sevgili örtmenimimin bugün rengi dikkatimi çekti. Maviden bordoya terfi edilmiş. : ) Hayırlı uğurlu olsun. : ) Not: Bir de şu aşağıda zıplayan kelebek peşindeki şirin mahluk: )) Genişletmek için tıkla ... 🙂) Oyy canımcım teşekkür ediyorum. Benim örtmenimin imzası da çok anlamlı etrafına ışık saçıyor...
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 18 Ekim 2010 #399 Herbişiyi ilgimi çekti 🙂 heleki yeni rengi 🙂 mava daha güzeldi ama olsun buda yakışır meleğime 🙂♥