AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 23 Haziran 2009 #161 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? cıxx koymazdım.. dalga konusu olurdu cocuk belkii.. deste gül 😀 ama gül ismi güzel acaba neden 😀 hehe peki sen bebeğine gül ismini koyarmıydın ?
Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? cıxx koymazdım.. dalga konusu olurdu cocuk belkii.. deste gül 😀 ama gül ismi güzel acaba neden 😀 hehe peki sen bebeğine gül ismini koyarmıydın ?
S su.ay Yeni Üye Üye 23 Haziran 2009 #162 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? koyardım. peki sen şevval koyarmıydın acaba?
*şiker* Yeni Üye Üye 23 Haziran 2009 #163 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? çıkss koymam😀 badenur??
S semasa Yeni Üye Üye 23 Haziran 2009 #164 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? koyarım ardahan
C _CeYLaN_ Forum Okuru 23 Haziran 2009 #165 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? hayır selim ?
PaSikA Yeni Üye Üye 23 Haziran 2009 #166 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? olabilir peki sen Sevda ismini koyarmısın?
umay Yeni Üye Üye 23 Haziran 2009 #167 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? güzel isim ama artık herkes koyuyor. aykut
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 23 Haziran 2009 #168 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? cıxx aykut ismini koymazdım eskii bir isim gibi geliyor kulağaa... can ?
Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? cıxx aykut ismini koymazdım eskii bir isim gibi geliyor kulağaa... can ?
zabitan Yeni Üye Üye 23 Haziran 2009 #169 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? Koyabilirim yaa... 🙂 Poyraz 😀
S su.ay Yeni Üye Üye 23 Haziran 2009 #170 Cevap: Üstekinin yazdığı ismi çocuğuna koyarmısın? koymam. peki sen nilay koyarmıydın?