sementha Yeni Üye Üye 12 Haziran 2008 #11 Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... angel...gerçekten paylaşımcı yardımsever ve çok iyimser bir arkadaş buda tanıdığım kadarıyla dahada tanısam kimbilir başka ne güsel huyları vardır.buna inanıyorum.....
Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... angel...gerçekten paylaşımcı yardımsever ve çok iyimser bir arkadaş buda tanıdığım kadarıyla dahada tanısam kimbilir başka ne güsel huyları vardır.buna inanıyorum.....
aSqimSin Yeni Üye Üye 12 Haziran 2008 #12 Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... fazla tanımıyorum kusura bakmayın ama sementha deyince aklıma böyle çok tatlı,sevimli,yüzü sürekli gülen,arkadaşlarını çok seven bir insan geliyor🙂
Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... fazla tanımıyorum kusura bakmayın ama sementha deyince aklıma böyle çok tatlı,sevimli,yüzü sürekli gülen,arkadaşlarını çok seven bir insan geliyor🙂
RoCCo Yeni Üye Üye 12 Haziran 2008 #13 Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... üssteki yaşından büyük kapasiteye sahip hem güzel hem akıllı hem komik bi melek bn onu çok seviyorum
Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... üssteki yaşından büyük kapasiteye sahip hem güzel hem akıllı hem komik bi melek bn onu çok seviyorum
PaSikA Yeni Üye Üye 12 Haziran 2008 #14 Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... üsteki adı gibi şekermi şeker bir melek 🙂 şekerim benim
Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... üsteki adı gibi şekermi şeker bir melek 🙂 şekerim benim
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 12 Haziran 2008 #15 Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... üstteki melek çok tatlı 🙂sevimli şakacı biri
PaSikA Yeni Üye Üye 12 Haziran 2008 #16 Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... üsteki melek benim feridunum 😀 canım yöneticim espirili güzel 🙂
Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... üsteki melek benim feridunum 😀 canım yöneticim espirili güzel 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 12 Haziran 2008 #17 Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... üstteki melek aynur yeni aşkım
CaRiZmA Vip Melek Üye 12 Haziran 2008 #18 Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... üstteki melek feridunumu askimmi mi kardesim mi anlamadin iste onu elimden aldi!!!!! Gicik birii... dermisin cok sevimli biri 😀
Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... üstteki melek feridunumu askimmi mi kardesim mi anlamadin iste onu elimden aldi!!!!! Gicik birii... dermisin cok sevimli biri 😀
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 12 Haziran 2008 #19 Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... kardeşinim nalan unuttunmu janım
PaSikA Yeni Üye Üye 12 Haziran 2008 #20 Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... üsteki melek feridunumla benim arama girmeye çalışan kötü kalpli görümcem meryim canım benim şakacı iyi kalpli melek
Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... üsteki melek feridunumla benim arama girmeye çalışan kötü kalpli görümcem meryim canım benim şakacı iyi kalpli melek