meleklerin sultanı Yeni Üye Üye 14 Haziran 2008 #31 Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... Bende üstteki meleği tanımıyorum ama yazdığı yazıdan anladığım kadarıyla çılgın bir meleğe benziyor eh biraz çılgınlıkta iyidir bence...
Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... Bende üstteki meleği tanımıyorum ama yazdığı yazıdan anladığım kadarıyla çılgın bir meleğe benziyor eh biraz çılgınlıkta iyidir bence...
tuqqce Daimi Üye Üye 14 Haziran 2008 #32 Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... Üstteki melekk çok ciddi aynı zamanda da dobra bi melektirrr🙂
Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... Üstteki melekk çok ciddi aynı zamanda da dobra bi melektirrr🙂
aSqimSin Yeni Üye Üye 14 Haziran 2008 #33 Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... yukarıdaki melek çok şirin bir melek sanki. şipşirin biri🙂 tatlı sevecen güleryüzlü.... böyle biri işte🙂
Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... yukarıdaki melek çok şirin bir melek sanki. şipşirin biri🙂 tatlı sevecen güleryüzlü.... böyle biri işte🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 14 Haziran 2008 #34 Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... üstekki melek sempatik biri🙂
deniz_25710 Yeni Üye Üye 14 Haziran 2008 #35 Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... üsteki melek çok hoşsohbet sanıyorum
CaRiZmA Vip Melek Üye 17 Haziran 2008 #36 Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... hmm üsteki melegi tanimiyorum tatli ve komik birine benziyo 😀
Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... hmm üsteki melegi tanimiyorum tatli ve komik birine benziyo 😀
PaSikA Yeni Üye Üye 17 Haziran 2008 #37 Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... üsteki melek çok şeker şakacı sevimli tatlımı tatlı 🙂
aSqimSin Yeni Üye Üye 17 Haziran 2008 #38 Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... üstteki melek sadık bir dost olabilir bence. insanları seven neşeli biri🙂
Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... üstteki melek sadık bir dost olabilir bence. insanları seven neşeli biri🙂
tuqqce Daimi Üye Üye 24 Haziran 2008 #39 Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... Üstteki melek varya yanii illallahh diyim başka bişey demiyimmmanladınız siz onu melişler?
Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... Üstteki melek varya yanii illallahh diyim başka bişey demiyimmmanladınız siz onu melişler?
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 24 Haziran 2008 #40 Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... Üstteki melek gençlik dolu, canlı ve meraklı bir melek, bir o kadar da tatlı...
Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... Üstteki melek gençlik dolu, canlı ve meraklı bir melek, bir o kadar da tatlı...