tuqqce Daimi Üye Üye 5 Temmuz 2008 #61 Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... Oyyyy böcükünn seni yerrrrrrrrrrr aşkımm üsteki benim herşeyimmmm
Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... Oyyyy böcükünn seni yerrrrrrrrrrr aşkımm üsteki benim herşeyimmmm
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 5 Temmuz 2008 #62 Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... sende benim bitanecikim canımsın böcük
tuqqce Daimi Üye Üye 5 Temmuz 2008 #63 Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... :hug::hug::hug:
sementha Yeni Üye Üye 5 Temmuz 2008 #64 Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... sevimli bir melek üstteki hemde çooookk...
tuqqce Daimi Üye Üye 5 Temmuz 2008 #65 Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... Bende onu çoook seviyorummm prensesim
aSqimSin Yeni Üye Üye 5 Temmuz 2008 #66 Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... tuqqce' Alıntı: Yani öyle sevimlii öylee şekerrrrr öyle tatlı öyle sempatik ki bazen dayanamıyor bayılıyorum Genişletmek için tıkla ... tuqçe sana Rüyamın sorduğu yorumu Rüyama'a değil bana yzmıştın =)
Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... tuqqce' Alıntı: Yani öyle sevimlii öylee şekerrrrr öyle tatlı öyle sempatik ki bazen dayanamıyor bayılıyorum Genişletmek için tıkla ... tuqçe sana Rüyamın sorduğu yorumu Rüyama'a değil bana yzmıştın =)
tuqqce Daimi Üye Üye 5 Temmuz 2008 #67 Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... Biliorumm bitanem senden bahsediyorum😀
aSqimSin Yeni Üye Üye 6 Temmuz 2008 #68 Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... tuqqce' Alıntı: Biliorumm bitanem senden bahsediyorum😀 Genişletmek için tıkla ... Hmm öyle mi teşekkür ederim o zaman ßen de illallah deyince yanlış anlamda anladımm bi de anladınız siz onu melişler dedin yaa diyorum toplu olarak mı sevilmiyorum diye😀 Tekrar teşekkürler. Yanlış anlama için de özür dilerim..
Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... tuqqce' Alıntı: Biliorumm bitanem senden bahsediyorum😀 Genişletmek için tıkla ... Hmm öyle mi teşekkür ederim o zaman ßen de illallah deyince yanlış anlamda anladımm bi de anladınız siz onu melişler dedin yaa diyorum toplu olarak mı sevilmiyorum diye😀 Tekrar teşekkürler. Yanlış anlama için de özür dilerim..
nisan Yeni Üye Üye 6 Temmuz 2008 #69 Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... üstteki üyeyi cok az tanimama ragmen cok iyi birine benzyior ^cici biri düsünceli ve ask kadini
Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... üstteki üyeyi cok az tanimama ragmen cok iyi birine benzyior ^cici biri düsünceli ve ask kadini
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 6 Temmuz 2008 #70 Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... üstteki üyeyi fazla tanımıo olmama rağmen kimsenin emeğini karşılıksız bırakmadan teşekkür eden birine benzior...... Son düzenleme: 6 Temmuz 2008
Cevap: Üstteki melek hakkında düşüncelerin.... üstteki üyeyi fazla tanımıo olmama rağmen kimsenin emeğini karşılıksız bırakmadan teşekkür eden birine benzior......