gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 21 Eylül 2010 #341 ayy bu gızın her bişeyii güzell ne desem kii karar veremdim şimdii benn....
sudembeyaz Daimi Üye Üye 22 Eylül 2010 #344 $ul€' Alıntı: [sıze=6]üsttekinin avatarı mı güzel yoksa imzası mı??[/sıze] [sıze=6][/sıze] [sıze=6]evet melişler soru gayet net ...bakalım neler çıkacak:d[/sıze] Genişletmek için tıkla ... şule canımm bence her ikiside güzel
$ul€' Alıntı: [sıze=6]üsttekinin avatarı mı güzel yoksa imzası mı??[/sıze] [sıze=6][/sıze] [sıze=6]evet melişler soru gayet net ...bakalım neler çıkacak:d[/sıze] Genişletmek için tıkla ... şule canımm bence her ikiside güzel
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 22 Eylül 2010 #345 HAYAL' Alıntı: Oyyy fıstığım aha şimdi çaldın valla kalbimi Genişletmek için tıkla ... anlaştıkk ver kalbimiii bana....bakayımm...
HAYAL' Alıntı: Oyyy fıstığım aha şimdi çaldın valla kalbimi Genişletmek için tıkla ... anlaştıkk ver kalbimiii bana....bakayımm...
HaYaL Daimi Üye Üye 22 Eylül 2010 #346 gamselim' Alıntı: anlaştıkk ver kalbimiii bana....bakayımm... Genişletmek için tıkla ... Al bakalım canım 😀 Bu arada senin de hem avatarın hem imzan çok şeker :
gamselim' Alıntı: anlaştıkk ver kalbimiii bana....bakayımm... Genişletmek için tıkla ... Al bakalım canım 😀 Bu arada senin de hem avatarın hem imzan çok şeker :
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 23 Eylül 2010 #348 HAYAL' Alıntı: Al bakalım canım 😀 Bu arada senin de hem avatarın hem imzan çok şeker : Genişletmek için tıkla ... kalbinnee iyi bakacagıma söz veriyorum hayalim benimm.... şulemm yahuu sana ne desem azz kalırr ama en cokk imzanıı seviyorumm her gördüğüm yerdee tekrar tekrar okuyorumm ve güçlüü oluyorumm her ne kadar kısa olsada bu güçlülük....
HAYAL' Alıntı: Al bakalım canım 😀 Bu arada senin de hem avatarın hem imzan çok şeker : Genişletmek için tıkla ... kalbinnee iyi bakacagıma söz veriyorum hayalim benimm.... şulemm yahuu sana ne desem azz kalırr ama en cokk imzanıı seviyorumm her gördüğüm yerdee tekrar tekrar okuyorumm ve güçlüü oluyorumm her ne kadar kısa olsada bu güçlülük....