U utangaç mavi Yeni Üye Üye 9 Şubat 2009 #11 Cevap: utangaç mavi allah seni napmasın emi. madem elin boş gelmedin şu türk kahvesini aim.ayyyy kahvem tuttu.dur.bi kahve pişirim de gelim.karşılıklı içelim.🙂
Cevap: utangaç mavi allah seni napmasın emi. madem elin boş gelmedin şu türk kahvesini aim.ayyyy kahvem tuttu.dur.bi kahve pişirim de gelim.karşılıklı içelim.🙂
U utangaç mavi Yeni Üye Üye 9 Şubat 2009 #12 Cevap: utangaç mavi fırtına...teşşkr ederim.elin boş gelmedin madem sohbet ederken bi kahve icelim.sevgiler
Cevap: utangaç mavi fırtına...teşşkr ederim.elin boş gelmedin madem sohbet ederken bi kahve icelim.sevgiler
fırtına Yeni Üye Üye 10 Şubat 2009 #13 Cevap: utangaç mavi içeriz canım pasta türüde getirdim sade olmas demi ama hem diğer meleklerimize ikram edersin afiyet olsun hekeşe 😀
Cevap: utangaç mavi içeriz canım pasta türüde getirdim sade olmas demi ama hem diğer meleklerimize ikram edersin afiyet olsun hekeşe 😀
U utangaç mavi Yeni Üye Üye 10 Şubat 2009 #15 Cevap: utangaç mavi bu kadar bol çeşit akraba gününde bile yok.ellerine saglık.aldık yine K ları.K ne diceeekkk.ne dicek
Cevap: utangaç mavi bu kadar bol çeşit akraba gününde bile yok.ellerine saglık.aldık yine K ları.K ne diceeekkk.ne dicek
şengül Yeni Üye Üye 10 Şubat 2009 #16 Cevap: utangaç mavi cokkkkk tesekür ederiz yemis kadar olduk hos geldin...
fırtına Yeni Üye Üye 10 Şubat 2009 #17 Cevap: utangaç mavi utangaç mavi' Alıntı: bu kadar bol çeşit akraba gününde bile yok.ellerine saglık.aldık yine K ları.K ne diceeekkk.ne dicek Genişletmek için tıkla ... sevgililer günüde geliyo benim k..... yok canım ama öbür K .... var
Cevap: utangaç mavi utangaç mavi' Alıntı: bu kadar bol çeşit akraba gününde bile yok.ellerine saglık.aldık yine K ları.K ne diceeekkk.ne dicek Genişletmek için tıkla ... sevgililer günüde geliyo benim k..... yok canım ama öbür K .... var
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 11 Şubat 2009 #18 Cevap: utangaç mavi ayy sohbet koyu burda bende geleyim utangac mavim hayırlı olsun kösenn bak senin gibi utangac bi bebiş getirdim
Cevap: utangaç mavi ayy sohbet koyu burda bende geleyim utangac mavim hayırlı olsun kösenn bak senin gibi utangac bi bebiş getirdim
İsyanlı Sükut Yeni Üye Üye 11 Şubat 2009 #19 Cevap: utangaç mavi utangaç mavi' Alıntı: nasılsın isyanlı sükut. Genişletmek için tıkla ... iyiyim çok şükür mavi kardeşim...sen nasılsın?
Cevap: utangaç mavi utangaç mavi' Alıntı: nasılsın isyanlı sükut. Genişletmek için tıkla ... iyiyim çok şükür mavi kardeşim...sen nasılsın?
U utangaç mavi Yeni Üye Üye 15 Şubat 2009 #20 Cevap: utangaç mavi fırtına' Alıntı: sevgililer günüde geliyo benim k..... yok canım ama öbür K .... var Genişletmek için tıkla ... selam canm,. KGELDIMI .SEVGİLİLER GÜNÜ NE GETIDİ.
Cevap: utangaç mavi fırtına' Alıntı: sevgililer günüde geliyo benim k..... yok canım ama öbür K .... var Genişletmek için tıkla ... selam canm,. KGELDIMI .SEVGİLİLER GÜNÜ NE GETIDİ.