D dilek86 Yeni Üye Üye 18 Eylül 2008 #11 Cevap: !!! Uydudan Cebinizin Yerini Bulun !!! kiz allah seni he ben diyorum he buldum adami bide benim esim taksici avuturyada artik nerelerde takiliyo gorurum dedim
Cevap: !!! Uydudan Cebinizin Yerini Bulun !!! kiz allah seni he ben diyorum he buldum adami bide benim esim taksici avuturyada artik nerelerde takiliyo gorurum dedim
sezen çetin Yeni Üye Üye 4 Ekim 2008 #12 Cevap: !!! Uydudan Cebinizin Yerini Bulun !!! allah iyiliğini versin canım heyecanlı, eğlenceli:minik::minik::dp47: emeğine sağlık. nişanlım nerdeymiş bakayım dedim şooook oldum. kız sen bizi birbirimize mi düşürücen. 😉 😉
Cevap: !!! Uydudan Cebinizin Yerini Bulun !!! allah iyiliğini versin canım heyecanlı, eğlenceli:minik::minik::dp47: emeğine sağlık. nişanlım nerdeymiş bakayım dedim şooook oldum. kız sen bizi birbirimize mi düşürücen. 😉 😉
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 4 Ekim 2008 #13 Cevap: !!! Uydudan Cebinizin Yerini Bulun !!! super yaaaa.emegıne saglık canım
makber Yeni Üye Üye 15 Şubat 2009 #14 Cevap: !!! Uydudan Cebinizin Yerini Bulun !!! walla bende gerçekten göstercek sandım 🙂 mükemmelsin walla adminim...
Cevap: !!! Uydudan Cebinizin Yerini Bulun !!! walla bende gerçekten göstercek sandım 🙂 mükemmelsin walla adminim...
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 19 Nisan 2009 #15 Cevap: !!! Uydudan Cebinizin Yerini Bulun !!! Tespitlere devam
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 19 Nisan 2009 #16 Cevap: !!! Uydudan Cebinizin Yerini Bulun !!! ahaa booşanma davamda bunu kullancam delil olaraktan.. aboww abowww 🙂 yetişinnnn komsularrr benim herifff benii aldatiyoooo pu mu gülmekten yıkıldım yaaftttttt....
Cevap: !!! Uydudan Cebinizin Yerini Bulun !!! ahaa booşanma davamda bunu kullancam delil olaraktan.. aboww abowww 🙂 yetişinnnn komsularrr benim herifff benii aldatiyoooo pu mu gülmekten yıkıldım yaaftttttt....
l.a.r.a Yeni Üye Üye 16 Haziran 2009 #17 Cevap: !!! Uydudan Cebinizin Yerini Bulun !!! Cok komik canim bu yaaa... Cok tesekkürler
Ariza Yeni Üye Üye 17 Haziran 2009 #18 Cevap: !!! Uydudan Cebinizin Yerini Bulun !!! yaaa sevgilimi görmeyeli baya degismis 😛 cok güzl bir paylasim
Cevap: !!! Uydudan Cebinizin Yerini Bulun !!! yaaa sevgilimi görmeyeli baya degismis 😛 cok güzl bir paylasim