M mehtap bulut Yeni Üye Üye 9 Ağustos 2009 #11 annem de kullanıyor ve çok memnun saçlarım kalın telli, çok sert ve çok kuru, bu yüzden de çok çabuk yıpranıyor bu duruma bir çözüm önerisi bekliyroum
annem de kullanıyor ve çok memnun saçlarım kalın telli, çok sert ve çok kuru, bu yüzden de çok çabuk yıpranıyor bu duruma bir çözüm önerisi bekliyroum
PeLiNiM Yeni Üye Üye 9 Ağustos 2009 #12 Ben turplu su,ardından şampuan sonra sirkeli su ile duruluyorum. Saçlarım daha hızlı uzuyor..
F filizzz Yeni Üye Üye 9 Ağustos 2009 #13 tam aradığım şey inş işe yarar..🙁 çok tşk.ler çok çok çok 🙂
aysun41 Yeni Üye Üye 23 Ağustos 2009 #14 Ne güzel elma sirkesi herşeye iyi geliyor birde kokusu olmasa onu daha da çok sevicem!!!!
Ariza Yeni Üye Üye 5 Eylül 2009 #15 Melekler ben denedim bu karisimi ve faydasini gördüm, hepinize tavsiye ederim Kizlar
qontes_18 Yeni Üye Üye 5 Eylül 2009 #16 paylaşım için tsk ederim cnm bende cabuk uzasın ıstıyorum ama sırkeee ığğğğğğğ nefretım onu nasıl yapcam ben ya kokusunu duyunca zaten kalpten gıtmıs nabız falan yok oluyo yane 🙁
paylaşım için tsk ederim cnm bende cabuk uzasın ıstıyorum ama sırkeee ığğğğğğğ nefretım onu nasıl yapcam ben ya kokusunu duyunca zaten kalpten gıtmıs nabız falan yok oluyo yane 🙁
..αѕi_мєℓєk.. Banned 15 Eylül 2009 #20 sampuandan önce denıycem ben yoksa kokar ya olmaz ole 😀 paylaşımın için tşkler cnm 😉