Y yardım 007 Forum Okuru 12 Ekim 2017 #1 vajinam darbe aldı kızlığım bozulmuşmudur bana yardım edin 🙁 dün pikniğe gitmiştik piknik tüpü arkamdaydı eğildim kapıyı açmak için dengemi kaybettim tüpe oturdum canım çok yandı ağladım tuvalete girdim kiloduma kan gelmişti sizce bozulmuşmudur
bana yardım edin 🙁 dün pikniğe gitmiştik piknik tüpü arkamdaydı eğildim kapıyı açmak için dengemi kaybettim tüpe oturdum canım çok yandı ağladım tuvalete girdim kiloduma kan gelmişti sizce bozulmuşmudur
Uzman SühaN Administrator 12 Ekim 2017 #2 Merhaba, bekaretiniz zedelenmiş olabilir. Ancak jinekolojik muayene ile durumunuz değerlendirilebilir. Bugün bir jinekoloğa gidin şayet bozulma varsa rapor alırsınız en azın dan..
Merhaba, bekaretiniz zedelenmiş olabilir. Ancak jinekolojik muayene ile durumunuz değerlendirilebilir. Bugün bir jinekoloğa gidin şayet bozulma varsa rapor alırsınız en azın dan..
Uzman SühaN Administrator 12 Ekim 2017 #4 Anlayamazsınız , kendinizide kurcalamayın derim. Şayet bozulma olduysa en azından raporunuz olur. Buda ilerde size lazım olabilir.
Anlayamazsınız , kendinizide kurcalamayın derim. Şayet bozulma olduysa en azından raporunuz olur. Buda ilerde size lazım olabilir.