'tuğçe' Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2011 #1 Var Mısın? Yok Musun? :) Herkes alttaki üyeye bi teklifte bulunucak.Oda varım ya da yokum diye cevap verecek.o kişi de alttakine bi teklifte bulunacak. Hadi başlayalım 🙂 Alttaki benimle konsere gitmeye var mısın yok musun ?
Herkes alttaki üyeye bi teklifte bulunucak.Oda varım ya da yokum diye cevap verecek.o kişi de alttakine bi teklifte bulunacak. Hadi başlayalım 🙂 Alttaki benimle konsere gitmeye var mısın yok musun ?
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 1 Mayıs 2011 #2 Yokum.. Bıktım artık konserden.. Amaaaa.. konseri sen verceksen koşa koşa geliyorum tatlım... Hey alttaki bugün Fb nin maçı var benimle gelmeye Var mısın Yok musun?
Yokum.. Bıktım artık konserden.. Amaaaa.. konseri sen verceksen koşa koşa geliyorum tatlım... Hey alttaki bugün Fb nin maçı var benimle gelmeye Var mısın Yok musun?
RefRa Daimi Üye Üye 1 Mayıs 2011 #3 Olmaz mıyım canım yaaa Alttaki meleğim sende benimle alşıverişe gelir misin 🙂
RefRa Daimi Üye Üye 1 Mayıs 2011 #4 Ayy yanlış olmuş belen 2 sn de yazmışsın cevabı fb maçına gidemem valla GS liyim ben 🙂
nese355 Aktif Üye Üye 1 Mayıs 2011 #5 koşa koşa gelirim refra cımmm ama banada alcan dimi cicilerrrr...ahaha🙂peki altdaki meleğim sende benimle spor salonuna gelirmisinn?
koşa koşa gelirim refra cımmm ama banada alcan dimi cicilerrrr...ahaha🙂peki altdaki meleğim sende benimle spor salonuna gelirmisinn?
RefRa Daimi Üye Üye 1 Mayıs 2011 #6 nese355' Alıntı: koşa koşa gelirim refra cımmm ama banada alcan dimi cicilerrrr...ahaha🙂 Genişletmek için tıkla ... Almam mı ablam ya tabi alırım ne istersen Ama sn yazmamışsın ablam 🙂
nese355' Alıntı: koşa koşa gelirim refra cımmm ama banada alcan dimi cicilerrrr...ahaha🙂 Genişletmek için tıkla ... Almam mı ablam ya tabi alırım ne istersen Ama sn yazmamışsın ablam 🙂
'tuğçe' Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2011 #7 ßeLeN' Alıntı: Yokum.. Bıktım artık konserden.. Amaaaa.. konseri sen verceksen koşa koşa geliyorum tatlım... Hey alttaki bugün Fb nin maçı var benimle gelmeye Var mısın Yok musun? Genişletmek için tıkla ... ben veririm konseri 🙂 sesim de güzeldir
ßeLeN' Alıntı: Yokum.. Bıktım artık konserden.. Amaaaa.. konseri sen verceksen koşa koşa geliyorum tatlım... Hey alttaki bugün Fb nin maçı var benimle gelmeye Var mısın Yok musun? Genişletmek için tıkla ... ben veririm konseri 🙂 sesim de güzeldir
GREY Daimi Üye Üye 1 Mayıs 2011 #9 Yokum.Okuldan kaçma gibi bir huyum yoktur Altta ki benimle filtre kahve içmeye var mısın yok musun?
'tuğçe' Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2011 #10 yokum ben espresso isterim 😀 alttaki 10000 repe varmısın? yokmusun? 😀