tuqqce Daimi Üye Üye 7 Ocak 2010 #161 Benden sonra hiç kimse yazmamış yahu.Saat 12:32 öyle oturuyorum pc başında birazdan yengemlere geçicem🙂
Benden sonra hiç kimse yazmamış yahu.Saat 12:32 öyle oturuyorum pc başında birazdan yengemlere geçicem🙂
Gül Hanım Yeni Üye Üye 8 Ocak 2010 #162 saat 7.00 de kalktım eşimi işe uğurladım sabah temizliğimi yaptım bi oğlana bakıyom bi pc ye bakıyom
laetitia Yeni Üye Üye 8 Ocak 2010 #163 kalktım giyindim tost yedim işe geldim ve sitedeyim birazdan işime başlıcam 😀
CaRiZmA Vip Melek Üye 8 Ocak 2010 #165 saat 10:50 oldukca yogun bir gün geciriyorum arada nette dolaniyorum 2-3 saate eve kacarim herhalde 😀
saat 10:50 oldukca yogun bir gün geciriyorum arada nette dolaniyorum 2-3 saate eve kacarim herhalde 😀
PeLiNiM Yeni Üye Üye 1 Mart 2010 #166 23.18 uykum yok.pc başında uykum gelsin diye bekliyorum..Bu arada Volkan Konak dinliyorum....
*şiker* Yeni Üye Üye 3 Haziran 2010 #167 15.00 işteyim...çok sıcak var.soğuk birşeylerde içsem fayda etmiyor yaa 🙁( serdar oratç kara kediyi dinliyorum 😀 allahım saat 5 olsun çıkayım işten gideyim çok özledim onu
15.00 işteyim...çok sıcak var.soğuk birşeylerde içsem fayda etmiyor yaa 🙁( serdar oratç kara kediyi dinliyorum 😀 allahım saat 5 olsun çıkayım işten gideyim çok özledim onu
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 3 Haziran 2010 #168 06:10 kalktım üstümü gıyıp koşakoşa otobuse yetısmeye calıştım... ama yetiştim.sonrası işe gelip kahvaltımı yapıp koyuldum iş başına..
06:10 kalktım üstümü gıyıp koşakoşa otobuse yetısmeye calıştım... ama yetiştim.sonrası işe gelip kahvaltımı yapıp koyuldum iş başına..
*şiker* Yeni Üye Üye 7 Haziran 2010 #170 haftanın başı pazartesi sendromu bugün hiç bitmez 😀 havada bozuk içimi kararttı yaa serdar ortaçın mikrop şarkısına bayıldım yaa dinledikçe dinleyesim geliyooo
haftanın başı pazartesi sendromu bugün hiç bitmez 😀 havada bozuk içimi kararttı yaa serdar ortaçın mikrop şarkısına bayıldım yaa dinledikçe dinleyesim geliyooo