20.30 Zor geçen bir haftanın sonunda ilaç gibi gelen dostlarla güzel bir gün oldu. Bugün uzun süredir ilk kez bu kadar güldüm. Şimdi taze sıkılmış portakal suyu içiyorum.
23:23 ve sitede kimse yok desem yeridir oğlanı zorbela yatırdım kahvemi aldım şöyle keyifli bir sohbet edim dedim ama kimse yooookyada bana cevap veren yok yaa nerdesiniz
15.51 sabah normalden erken kalktım ve yorgunum ya ben calısmadan para kazanmak ıstıyorum bılıyorum cok sey istiyorum olsun hayal kurmakta suc degıl heralde yıne hasta geldı ya
saat:22:09 şu an tüm işlerimi bitirdim ve artık çayımı alıp oturdum.Ama ne işler yaptım bugün kahvaltı sonrası bir başladım eve makina tut,toz al,çamaşır as ve topla,yemek yap ,bu arada yemek ye bulaşık yıka,çocukla ilgilen valla anca bu saatlerde koşuşuturmaktan çıkıp yorgunluk atmak için oturuyom kıslar ALLAH yardımcımız olsun.Bu köşeyi açandan ALLAHrazı olsun
Saat şu an 00.09 yine yoğun bir gün geçti ve ben yine pc ve elmamla başbaşayım tabii bir de sizlerle iyi ki varsınız ve ben iyiki burayı bulmuşum birazdan da okey oynayacağım🙂