DarkAngeL *MaWinin kankası Üye 16 Mayıs 2008 #4 Ce: ve yine bush rezilliği😀 :dp47::dp47::dp47:bu adamdan da başka birşey beklenemezdi zaten paylaşım için tşklerr...
Ce: ve yine bush rezilliği😀 :dp47::dp47::dp47:bu adamdan da başka birşey beklenemezdi zaten paylaşım için tşklerr...
gökçe Yeni Üye Üye 16 Mayıs 2008 #5 Ce: ve yine bush rezilliği😀 bush her zamanki bush yani değişiklik yok Sağol canım emeğine sağlık
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 16 Mayıs 2008 #6 Ce: ve yine bush rezilliği😀 sonuncuya bıttım..hatta asık oldum..rezıl domuzzz..... emegıne saglık
mislinay Yeni Üye Üye 16 Mayıs 2008 #7 Ce: ve yine bush rezilliği😀 heheehe emeğine sağlık canımm alışık millet🙂 🙂
meleklerin sultanı Yeni Üye Üye 16 Mayıs 2008 #8 Ce: ve yine bush rezilliği😀 iyiki ilahi adalet var buna seviniyorum bushda orda cezasını çekicek tek tesellim bu emeğine sağlık...
Ce: ve yine bush rezilliği😀 iyiki ilahi adalet var buna seviniyorum bushda orda cezasını çekicek tek tesellim bu emeğine sağlık...
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 17 Mayıs 2008 #9 Ce: ve yine bush rezilliği😀 çok doğru söyledin ablacım kaç kişinin canını yaktı cezası nasıl olr düşünmesi bile korkunç. yorumlar için teşekkürler meleklerim=)
Ce: ve yine bush rezilliği😀 çok doğru söyledin ablacım kaç kişinin canını yaktı cezası nasıl olr düşünmesi bile korkunç. yorumlar için teşekkürler meleklerim=)
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 20 Mayıs 2008 #10 Cevap: ve yine bush rezilliği😀 şebek bu yaaaemeğine sağlık canım