'tuğçe' Yeni Üye Üye 24 Nisan 2011 #1 Vücudumuzun Hiç Acımayan Yeri...!!! Arkadaşlar Dirsek altı kalın Deri olan Yeri elinizle Sıkın hissetmiyeceksiniz 4 -5 kişi de sıksın Hissetmessiniz. Kesmeyi denemeyin ama istediğiniz kadar sıkın acı hissetmiyceksiniz garanti veriyorum. 🙂
Arkadaşlar Dirsek altı kalın Deri olan Yeri elinizle Sıkın hissetmiyeceksiniz 4 -5 kişi de sıksın Hissetmessiniz. Kesmeyi denemeyin ama istediğiniz kadar sıkın acı hissetmiyceksiniz garanti veriyorum. 🙂
AşkaimtisaL Yeni Üye Üye 24 Nisan 2011 #3 e ben acı hissediyorum ama.. Allah Allah yanlış yeri mi sıkıyorum acaba....🙂 yok yahu sıkmadığım yer kalmadı hepsi de acıdı benimm...
e ben acı hissediyorum ama.. Allah Allah yanlış yeri mi sıkıyorum acaba....🙂 yok yahu sıkmadığım yer kalmadı hepsi de acıdı benimm...
'tuğçe' Yeni Üye Üye 24 Nisan 2011 #4 AşkaimtisaL' Alıntı: e ben acı hissediyorum ama.. Allah Allah yanlış yeri mi sıkıyorum acaba....🙂 yok yahu sıkmadığım yer kalmadı hepsi de acıdı benimm... Genişletmek için tıkla ... cnm tam osinir yerini sıkmıyorsundur yada sende mi bişey var
AşkaimtisaL' Alıntı: e ben acı hissediyorum ama.. Allah Allah yanlış yeri mi sıkıyorum acaba....🙂 yok yahu sıkmadığım yer kalmadı hepsi de acıdı benimm... Genişletmek için tıkla ... cnm tam osinir yerini sıkmıyorsundur yada sende mi bişey var
M Misafir Forum Okuru 24 Nisan 2011 #5 Bende de acıdı acaba ben mi çok sıktım Tamam o kadar çok acımıyor ama hissedilir bir acı oluyor 🙂
'tuğçe' Yeni Üye Üye 24 Nisan 2011 #6 RüYaM' Alıntı: Bende de acıdı acaba ben mi çok sıktım Tamam o kadar çok acımıyor ama hissedilir bir acı oluyor 🙂 Genişletmek için tıkla ... ya ben anormalim ya da siz
RüYaM' Alıntı: Bende de acıdı acaba ben mi çok sıktım Tamam o kadar çok acımıyor ama hissedilir bir acı oluyor 🙂 Genişletmek için tıkla ... ya ben anormalim ya da siz
M Misafir Forum Okuru 24 Nisan 2011 #7 'tuğçe'' Alıntı: ya ben anormalim ya da siz Genişletmek için tıkla ... Benim pek normal olduğum söylenemez
'tuğçe'' Alıntı: ya ben anormalim ya da siz Genişletmek için tıkla ... Benim pek normal olduğum söylenemez
'tuğçe' Yeni Üye Üye 24 Nisan 2011 #8 RüYaM' Alıntı: Benim pek normal olduğum söylenemez Genişletmek için tıkla ... o zaman ben
AşkaimtisaL Yeni Üye Üye 25 Nisan 2011 #9 şimdi buldum nasıl yapacağımı...🙂 kolu uzun tutup dirsek etinizi tamamen sıkınca evet acımıyormuş..🙂
'tuğçe' Yeni Üye Üye 25 Nisan 2011 #10 AşkaimtisaL' Alıntı: şimdi buldum nasıl yapacağımı...🙂 kolu uzun tutup dirsek etinizi tamamen sıkınca evet acımıyormuş..🙂 Genişletmek için tıkla ... aferim sana 🙂
AşkaimtisaL' Alıntı: şimdi buldum nasıl yapacağımı...🙂 kolu uzun tutup dirsek etinizi tamamen sıkınca evet acımıyormuş..🙂 Genişletmek için tıkla ... aferim sana 🙂