W wenomangel Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #1 wenomangel tarot falı baktırmak istiyor slm handanca ben yeni katıldım ve tarot baktırmak istiyorum ama mesaj yazmam gerekiyomuş sanırım bi açıklarsan sewinirm napmam gerektiğini şimdiden teşekkürler....
slm handanca ben yeni katıldım ve tarot baktırmak istiyorum ama mesaj yazmam gerekiyomuş sanırım bi açıklarsan sewinirm napmam gerektiğini şimdiden teşekkürler....
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 2 Nisan 2010 #2 Merhabalar lütfen konu açtığınızda yazacağınız durumu belirten başlıklar açın sadece nokta ile oluşturulmuş başlıklarla konu açmayın.
Merhabalar lütfen konu açtığınızda yazacağınız durumu belirten başlıklar açın sadece nokta ile oluşturulmuş başlıklarla konu açmayın.
W wenomangel Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #3 SadmiN' Alıntı: Merhabalar lütfen konu açtığınızda yazacağınız durumu belirten başlıklar açın sadece nokta ile oluşturulmuş başlıklarla konu açmayın. Genişletmek için tıkla ... kusura bakmayın bi daha olmaz acemiyim daha 🙂 napmam gerektiği konusunda bilgi verirseniz sevinirim
SadmiN' Alıntı: Merhabalar lütfen konu açtığınızda yazacağınız durumu belirten başlıklar açın sadece nokta ile oluşturulmuş başlıklarla konu açmayın. Genişletmek için tıkla ... kusura bakmayın bi daha olmaz acemiyim daha 🙂 napmam gerektiği konusunda bilgi verirseniz sevinirim
handanca Daimi Üye Yönetici 3 Nisan 2010 #4 https://www.meleklermekani.com/tum-...arot-actirmaniz-icin-bilmeniz-gerekenler.html