Ya acillll bi bakın buraya ..

ßeLeN

Paylaşımcı Melek
Üye
Ya acillll bi bakın buraya ..
Kızlar walla artık kendii yemeye başlıcam sinirden Allahım ya saçlarımın tam ön kısmı ama sadece perçem olan kısımda ceviz büyüklüğünde bir kepeklenme oluştu iki gündür ne olduğunu anlamadım ya kepek tek o noktadamı olurmuş hani onuda geç şampuanın aynı uzun zamandır sac kremim aynı bu nokta neden iki gündür böyle oluyor hemde ufak deil böle sanki yara kabuğu gibi ben alıyorum alan küçük ya, hopp yarım saat sonra aynı şekill ya ne yapabilirim? warmı bi çaresi hadi bayanlar....

Canım ya gecmiş olsun öncelikle simdi ne deyim ki bence kepeklenme durduk yerde olur mu ki?acaba hava değişikliğinden falan mı oldu yardım edemedim kusura bakma balım gecer insallah

geçmiş olsun canım benim eşimdede oldu öyle ceviz büyüklüğünde sürekli kabuklanıyordu, doktora gittik stresden oluyor dedi krem verdi geçti çok şükür.

Canım kewpek değildir o yara olabilir saç derisi döküntüye açık olduğundan yara da kepek halince dökülüyodur bence dra git tabi uzun sürerse.

Ksinlikle dr git Belen'cim. Hafif ve yada sıradan sandığın şeyler, sağlığında büyük patlamalara neden oluyor malesef...

Geçmiş olsun tatlım, dr git kesinlikle ve bir an önce.

bende katılıyorum melişlere canım sen dr git bence o kepek deildir ya öle tek bir noktada olur mu?
sen git bir göster dr cok gecmiş olsun bu arada canım....