CaRiZmA Vip Melek Üye 5 Haziran 2008 #21 Cevap: ya benide pohpohlayınnnnnnnnnn yaaa Neden iyi degilsin güzelim bisey mi oldu paylasmak istermisin?
Cevap: ya benide pohpohlayınnnnnnnnnn yaaa Neden iyi degilsin güzelim bisey mi oldu paylasmak istermisin?
*jellibon* Daimi Üye Üye 5 Haziran 2008 #22 Cevap: ya benide pohpohlayınnnnnnnnnn yaaa saol canı yok önemli bişi oluyo bana bazen böle geliyolar birden ve öle bir gündeyim sıkıntıdan çatlıycam yinede saol canımsın
Cevap: ya benide pohpohlayınnnnnnnnnn yaaa saol canı yok önemli bişi oluyo bana bazen böle geliyolar birden ve öle bir gündeyim sıkıntıdan çatlıycam yinede saol canımsın
PaSikA Yeni Üye Üye 5 Haziran 2008 #23 Cevap: ya benide pohpohlayınnnnnnnnnn yaaa kıyamam benim miniğimin canımı sıkkınmış pohpohlanmakmı istiyormuş...sıkma o tatlı canını hem paylaşmak istersen biz burdayız...arada bir aynaya bak o güzel yüzünü görünce moralin yerine gelir...
Cevap: ya benide pohpohlayınnnnnnnnnn yaaa kıyamam benim miniğimin canımı sıkkınmış pohpohlanmakmı istiyormuş...sıkma o tatlı canını hem paylaşmak istersen biz burdayız...arada bir aynaya bak o güzel yüzünü görünce moralin yerine gelir...
*jellibon* Daimi Üye Üye 7 Haziran 2008 #24 Cevap: ya benide pohpohlayınnnnnnnnnn yaaa teşekkürler canımın içi çok saol iyi geldi vallah
ilkimsu Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2010 #26 sen anlık değil herzaman pohpohlanmalısın bebeğim : hakediyorsun
EMİNE_HASAN Yeni Üye Üye 30 Eylül 2010 #27 sen çok şekersin sen çok bebeksin sen çok harikasın sen bir dehasın senden bir tanede yok oyyy sen pek bir dadlusun...!!!
sen çok şekersin sen çok bebeksin sen çok harikasın sen bir dehasın senden bir tanede yok oyyy sen pek bir dadlusun...!!!
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 28 Ekim 2010 #28 popohpohpohhhh pohh pohhh pohh.................................pohhpoohhh.. yitermi qı ... pohpohladım 🙂
popohpohpohhhh pohh pohhh pohh.................................pohhpoohhh.. yitermi qı ... pohpohladım 🙂