Dj Aşık Yeni Üye Üye 26 Aralık 2009 #1 ya olmaz benimde köşem olsun dimi MUTLULUK YAGSIN KOŞEME E BİDE SİZ MELEKLERİM YAGSIN şimdi ben pek bilmiyorum köşede ne olur ama olsun sayenizde ögrenicem artık ne isterseniz ben hep burdayım hep beraber olucaz inşallah çok güzel olucak
MUTLULUK YAGSIN KOŞEME E BİDE SİZ MELEKLERİM YAGSIN şimdi ben pek bilmiyorum köşede ne olur ama olsun sayenizde ögrenicem artık ne isterseniz ben hep burdayım hep beraber olucaz inşallah çok güzel olucak
orkide Aktif Üye Üye 30 Aralık 2009 #2 oooooooooooooooooooo köşen hayırlı olsun balım sık sık uğrayacağım inşallah bol sohbetli köşeler
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 30 Aralık 2009 #4 Kösen hayirli ugurlu olsun Cicim 🙂🙂 Bol Misafirli ve paylasimli olur insallah 🙂🙂 Buyur bunlara sana getirdim afiyet bal seker olsun :laugh::laugh::laugh: :laugh::laugh::laugh::laugh:
Kösen hayirli ugurlu olsun Cicim 🙂🙂 Bol Misafirli ve paylasimli olur insallah 🙂🙂 Buyur bunlara sana getirdim afiyet bal seker olsun :laugh::laugh::laugh: :laugh::laugh::laugh::laugh:
Dj Aşık Yeni Üye Üye 9 Ocak 2010 #7 çok sagolun kızlar köşe açtıgımı unutm yeni aklıma geldi sagolun ugradıgınız için inş hep beklerim ben artık
çok sagolun kızlar köşe açtıgımı unutm yeni aklıma geldi sagolun ugradıgınız için inş hep beklerim ben artık
Dj Aşık Yeni Üye Üye 9 Ocak 2010 #8 $ul€' Alıntı: köşen hayırlı olsun kanky.... bende ziyaretçin olurum sıksık Genişletmek için tıkla ... gel bidanem gel sensiz olurmu hiç ayıp ettin
$ul€' Alıntı: köşen hayırlı olsun kanky.... bende ziyaretçin olurum sıksık Genişletmek için tıkla ... gel bidanem gel sensiz olurmu hiç ayıp ettin