aSqimSin Yeni Üye Üye 8 Mayıs 2008 #1 Yabancı Rap Mi? Yoksa Türkçe Rap Mİ? Arkadaşlar Türkçe rap mi dinlersiniz seversiniz yoksa yabancı rap mi?😛arty:
M Monera Forum Okuru 22 Mayıs 2008 #2 Cevap: Yabancı Rap Mi? Yoksa Türkçe Rap Mİ? Rock tercihimdir her zaman😀
ilkimsu Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2010 #8 hmm rapin doğdugu yer fransa 🙂 ve sonra amerikaya yayılmıs bir müzik türü. bu yüzden ben kökenine baglı olarak yabancı batı diyorum. türkce rap gibi parcaları pek tercih etmem bikac tane tabikide dinliyorum ama rap olarak canlandırmıyorum gözümde
hmm rapin doğdugu yer fransa 🙂 ve sonra amerikaya yayılmıs bir müzik türü. bu yüzden ben kökenine baglı olarak yabancı batı diyorum. türkce rap gibi parcaları pek tercih etmem bikac tane tabikide dinliyorum ama rap olarak canlandırmıyorum gözümde
aSqimSin Yeni Üye Üye 19 Kasım 2010 #10 HaYaL' Alıntı: Sagolera diyorum başka söze gerek yok 😀 Genişletmek için tıkla ... Tabi yaaa. Sagoleraa 😀 (L)
HaYaL' Alıntı: Sagolera diyorum başka söze gerek yok 😀 Genişletmek için tıkla ... Tabi yaaa. Sagoleraa 😀 (L)