HemDeliHemAsik Daimi Üye Üye 21 Ocak 2018 #241 Akaba' Alıntı: Online üye pek yokmuş pamuğum,biz akın edince tabii 🙂 Genişletmek için tıkla ... Biz hareketlendiririz buraları Allah'ın izniyle
Akaba' Alıntı: Online üye pek yokmuş pamuğum,biz akın edince tabii 🙂 Genişletmek için tıkla ... Biz hareketlendiririz buraları Allah'ın izniyle
Basbelasiyim- Üye Üye 21 Ocak 2018 #242 Akaba' Alıntı: Online üye pek yokmuş pamuğum,biz akın edince tabii 🙂 Genişletmek için tıkla ... Hee ondan oldu yani 🙂 ozaman bizim icin duzenlesinler olmazmi hahah 🙂
Akaba' Alıntı: Online üye pek yokmuş pamuğum,biz akın edince tabii 🙂 Genişletmek için tıkla ... Hee ondan oldu yani 🙂 ozaman bizim icin duzenlesinler olmazmi hahah 🙂
Basbelasiyim- Üye Üye 21 Ocak 2018 #243 Birde ben kimin yazdiginida goremiyorum niyeki bendemi sorun var
Akaba Daimi Üye Üye 21 Ocak 2018 #244 Basbelasiyim-' Alıntı: Hee ondan oldu yani 🙂 ozaman bizim icin duzenlesinler olmazmi hahah 🙂 Genişletmek için tıkla ... Düzenleyecekler 🙂 bence ondan oldu 😛
Basbelasiyim-' Alıntı: Hee ondan oldu yani 🙂 ozaman bizim icin duzenlesinler olmazmi hahah 🙂 Genişletmek için tıkla ... Düzenleyecekler 🙂 bence ondan oldu 😛
HemDeliHemAsik Daimi Üye Üye 21 Ocak 2018 #245 Ajumma' Alıntı: Aynen Mekanın muhtarı 😉 Ne zaman yenileme olacakmış böyle hiçbişey anlamadım Genişletmek için tıkla ... Azcik sabret sen de yahu Ben muhtar olunca düzeltcem
Ajumma' Alıntı: Aynen Mekanın muhtarı 😉 Ne zaman yenileme olacakmış böyle hiçbişey anlamadım Genişletmek için tıkla ... Azcik sabret sen de yahu Ben muhtar olunca düzeltcem
Akaba Daimi Üye Üye 21 Ocak 2018 #247 Basbelasiyim-' Alıntı: Birde ben kimin yazdiginida goremiyorum niyeki bendemi sorun var Genişletmek için tıkla ... Alıntı yapınca görünüyor canım 🙂 yoksa yok
Basbelasiyim-' Alıntı: Birde ben kimin yazdiginida goremiyorum niyeki bendemi sorun var Genişletmek için tıkla ... Alıntı yapınca görünüyor canım 🙂 yoksa yok
K kaymaklisambali Forum Okuru 21 Ocak 2018 #248 HemDeliHemAsik' Alıntı: Azcik sabret sen de yahu Ben muhtar olunca düzeltcem Genişletmek için tıkla ... Ni 😀 oyum sana mıhtarım 😛
HemDeliHemAsik' Alıntı: Azcik sabret sen de yahu Ben muhtar olunca düzeltcem Genişletmek için tıkla ... Ni 😀 oyum sana mıhtarım 😛
" Ütopya " Daimi Üye Üye 21 Ocak 2018 #249 Ajumma' Alıntı: Hoşbuldum sitenin yerlileri 🙂) Genişletmek için tıkla ... 🙂)) hosgeldinn
HemDeliHemAsik Daimi Üye Üye 21 Ocak 2018 #250 Herkesin yazım tarzı az çok belli ediyor ben anlıyorum ama sıkıntı oluyorsa herkes yazısının sonuna imza atar gibi nickimi yazabilir -HemDeliHemAsik gibi mesela 😉
Herkesin yazım tarzı az çok belli ediyor ben anlıyorum ama sıkıntı oluyorsa herkes yazısının sonuna imza atar gibi nickimi yazabilir -HemDeliHemAsik gibi mesela 😉