P pazen Forum Okuru 22 Ocak 2018 #381 HemDeliHemAsik' Alıntı: @SadmiN @kaprislipazen isimli arkadaşımız kayboldu bir anda üyelik alırken de aktif olması zor oldu bı sıkıntı mı var bakar mısınız? Genişletmek için tıkla ... Siz adminmisiniz? Birden fazla üyelik aldim sanırım bilmeden Siteyi çözemedim kusura bakmayın Arkadaşlar herkese selam Çırpındim resmen üyeliğimi açın diye ama acmadilar Melekler mekaninda mutluluk dilediler🙂 Ya benim orda bir çok sevdiğim arkadaşım vardi hiç değilse numaralarini alsaydim🙁 Hepimiz atildigimiza göre atilmayan kişi ispitlemis demektir🙂) Ay burayi bulana kadar canim çıktı🙂
HemDeliHemAsik' Alıntı: @SadmiN @kaprislipazen isimli arkadaşımız kayboldu bir anda üyelik alırken de aktif olması zor oldu bı sıkıntı mı var bakar mısınız? Genişletmek için tıkla ... Siz adminmisiniz? Birden fazla üyelik aldim sanırım bilmeden Siteyi çözemedim kusura bakmayın Arkadaşlar herkese selam Çırpındim resmen üyeliğimi açın diye ama acmadilar Melekler mekaninda mutluluk dilediler🙂 Ya benim orda bir çok sevdiğim arkadaşım vardi hiç değilse numaralarini alsaydim🙁 Hepimiz atildigimiza göre atilmayan kişi ispitlemis demektir🙂) Ay burayi bulana kadar canim çıktı🙂
" Ütopya " Daimi Üye Üye 22 Ocak 2018 #382 Justpeace' Alıntı: @Pazen Genişletmek için tıkla ... @Pazen üyeliğin burda canım şimdi yazabilcen sabır 🙂
Justpeace' Alıntı: @Pazen Genişletmek için tıkla ... @Pazen üyeliğin burda canım şimdi yazabilcen sabır 🙂
HemDeliHemAsik Daimi Üye Üye 22 Ocak 2018 #383 M e g' Alıntı: Demesene kızım öyle ahahhaha Genişletmek için tıkla ... Gerçekler bunlar napalim 😀 -muhtar
M e g' Alıntı: Demesene kızım öyle ahahhaha Genişletmek için tıkla ... Gerçekler bunlar napalim 😀 -muhtar
M e g Melekler Mekanı 22 Ocak 2018 #384 Pazen' Alıntı: Siz adminmisiniz? Birden fazla üyelik aldim sanırım bilmeden Siteyi çözemedim kusura bakmayın Arkadaşlar herkese selam Çırpındim resmen üyeliğimi açın diye ama acmadilar Melekler mekaninda mutluluk dilediler🙂 Ya benim orda bir çok sevdiğim arkadaşım vardi hiç değilse numaralarini alsaydim🙁 Hepimiz atildigimiza göre atilmayan kişi ispitlemis demektir🙂) Ay burayi bulana kadar canim çıktı🙂 Genişletmek için tıkla ... Kaprislipazenim hoşgeldin bebeğim sen de ay ne mutluyum anlatamam:***
Pazen' Alıntı: Siz adminmisiniz? Birden fazla üyelik aldim sanırım bilmeden Siteyi çözemedim kusura bakmayın Arkadaşlar herkese selam Çırpındim resmen üyeliğimi açın diye ama acmadilar Melekler mekaninda mutluluk dilediler🙂 Ya benim orda bir çok sevdiğim arkadaşım vardi hiç değilse numaralarini alsaydim🙁 Hepimiz atildigimiza göre atilmayan kişi ispitlemis demektir🙂) Ay burayi bulana kadar canim çıktı🙂 Genişletmek için tıkla ... Kaprislipazenim hoşgeldin bebeğim sen de ay ne mutluyum anlatamam:***
Akaba Daimi Üye Üye 22 Ocak 2018 #385 Pazen' Alıntı: Siz adminmisiniz? Birden fazla üyelik aldim sanırım bilmeden Siteyi çözemedim kusura bakmayın Arkadaşlar herkese selam Çırpındim resmen üyeliğimi açın diye ama acmadilar Melekler mekaninda mutluluk dilediler🙂 Ya benim orda bir çok sevdiğim arkadaşım vardi hiç değilse numaralarini alsaydim🙁 Hepimiz atildigimiza göre atilmayan kişi ispitlemis demektir🙂) Ay burayi bulana kadar canim çıktı🙂 Genişletmek için tıkla ... Canım hoşgeldin 🙂 şükür kavuştuk
Pazen' Alıntı: Siz adminmisiniz? Birden fazla üyelik aldim sanırım bilmeden Siteyi çözemedim kusura bakmayın Arkadaşlar herkese selam Çırpındim resmen üyeliğimi açın diye ama acmadilar Melekler mekaninda mutluluk dilediler🙂 Ya benim orda bir çok sevdiğim arkadaşım vardi hiç değilse numaralarini alsaydim🙁 Hepimiz atildigimiza göre atilmayan kişi ispitlemis demektir🙂) Ay burayi bulana kadar canim çıktı🙂 Genişletmek için tıkla ... Canım hoşgeldin 🙂 şükür kavuştuk
" Ütopya " Daimi Üye Üye 22 Ocak 2018 #386 Pazen' Alıntı: Siz adminmisiniz? Birden fazla üyelik aldim sanırım bilmeden Siteyi çözemedim kusura bakmayın Arkadaşlar herkese selam Çırpındim resmen üyeliğimi açın diye ama acmadilar Melekler mekaninda mutluluk dilediler🙂 Ya benim orda bir çok sevdiğim arkadaşım vardi hiç değilse numaralarini alsaydim🙁 Hepimiz atildigimiza göre atilmayan kişi ispitlemis demektir🙂) Ay burayi bulana kadar canim çıktı🙂 Genişletmek için tıkla ... hoşgeldinn kime ulaşmak istersen yaz bana ayarlarız 🙂))
Pazen' Alıntı: Siz adminmisiniz? Birden fazla üyelik aldim sanırım bilmeden Siteyi çözemedim kusura bakmayın Arkadaşlar herkese selam Çırpındim resmen üyeliğimi açın diye ama acmadilar Melekler mekaninda mutluluk dilediler🙂 Ya benim orda bir çok sevdiğim arkadaşım vardi hiç değilse numaralarini alsaydim🙁 Hepimiz atildigimiza göre atilmayan kişi ispitlemis demektir🙂) Ay burayi bulana kadar canim çıktı🙂 Genişletmek için tıkla ... hoşgeldinn kime ulaşmak istersen yaz bana ayarlarız 🙂))
K kaymaklisambali Forum Okuru 22 Ocak 2018 #388 Pazen' Alıntı: Siz adminmisiniz? Birden fazla üyelik aldim sanırım bilmeden Siteyi çözemedim kusura bakmayın Arkadaşlar herkese selam Çırpındim resmen üyeliğimi açın diye ama acmadilar Melekler mekaninda mutluluk dilediler🙂 Ya benim orda bir çok sevdiğim arkadaşım vardi hiç değilse numaralarini alsaydim🙁 Hepimiz atildigimiza göre atilmayan kişi ispitlemis demektir🙂) Ay burayi bulana kadar canim çıktı🙂 Genişletmek için tıkla ... Bu forumcular bi alem ne çırpınıyosun gı boşver bizbize yeteriz. Just muhtar hannazada link vermiş ya onun ne desiğini sordum işte.
Pazen' Alıntı: Siz adminmisiniz? Birden fazla üyelik aldim sanırım bilmeden Siteyi çözemedim kusura bakmayın Arkadaşlar herkese selam Çırpındim resmen üyeliğimi açın diye ama acmadilar Melekler mekaninda mutluluk dilediler🙂 Ya benim orda bir çok sevdiğim arkadaşım vardi hiç değilse numaralarini alsaydim🙁 Hepimiz atildigimiza göre atilmayan kişi ispitlemis demektir🙂) Ay burayi bulana kadar canim çıktı🙂 Genişletmek için tıkla ... Bu forumcular bi alem ne çırpınıyosun gı boşver bizbize yeteriz. Just muhtar hannazada link vermiş ya onun ne desiğini sordum işte.
HemDeliHemAsik Daimi Üye Üye 22 Ocak 2018 #389 Pazen' Alıntı: Siz adminmisiniz? Birden fazla üyelik aldim sanırım bilmeden Siteyi çözemedim kusura bakmayın Arkadaşlar herkese selam Çırpındim resmen üyeliğimi açın diye ama acmadilar Melekler mekaninda mutluluk dilediler🙂 Ya benim orda bir çok sevdiğim arkadaşım vardi hiç değilse numaralarini alsaydim🙁 Hepimiz atildigimiza göre atilmayan kişi ispitlemis demektir🙂) Ay burayi bulana kadar canim çıktı🙂 Genişletmek için tıkla ... Deli pazen beni alintiladin ben admin değilim muhtarım 😀 Kimse ispiklememis linkleri gormuslerrr aha alana ahhhhhh ss atacaktin niye link atarsın ki 😀 😀 -muhtar
Pazen' Alıntı: Siz adminmisiniz? Birden fazla üyelik aldim sanırım bilmeden Siteyi çözemedim kusura bakmayın Arkadaşlar herkese selam Çırpındim resmen üyeliğimi açın diye ama acmadilar Melekler mekaninda mutluluk dilediler🙂 Ya benim orda bir çok sevdiğim arkadaşım vardi hiç değilse numaralarini alsaydim🙁 Hepimiz atildigimiza göre atilmayan kişi ispitlemis demektir🙂) Ay burayi bulana kadar canim çıktı🙂 Genişletmek için tıkla ... Deli pazen beni alintiladin ben admin değilim muhtarım 😀 Kimse ispiklememis linkleri gormuslerrr aha alana ahhhhhh ss atacaktin niye link atarsın ki 😀 😀 -muhtar