M e g Melekler Mekanı 21 Ocak 2018 #71 SadmiN' Alıntı: Tamamdır. Hassasiyet her zaman iyidir 🙂 sizi bilen zaten bilir nerede olduğunuzu da bilir gelmek isteyen herkese kapımız açık sıfır sıkıntı 🙂 Genişletmek için tıkla ... Haklısınız.. Nasıl huzurlu bir ortam.. Herşey için çok teşekkür ederiz Sevgili @SadmiN
SadmiN' Alıntı: Tamamdır. Hassasiyet her zaman iyidir 🙂 sizi bilen zaten bilir nerede olduğunuzu da bilir gelmek isteyen herkese kapımız açık sıfır sıkıntı 🙂 Genişletmek için tıkla ... Haklısınız.. Nasıl huzurlu bir ortam.. Herşey için çok teşekkür ederiz Sevgili @SadmiN
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 21 Ocak 2018 #72 Estağfurullah, Tekrar hoş geldiniz. Selametle....
Akaba Daimi Üye Üye 21 Ocak 2018 #73 M e g' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 81676 Ekli dosyayı görüntüle 81677 Ekli dosyayı görüntüle 81678 Günaydın oba Genişletmek için tıkla ... Ellerine sağlık canımm kankim :*
M e g' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 81676 Ekli dosyayı görüntüle 81677 Ekli dosyayı görüntüle 81678 Günaydın oba Genişletmek için tıkla ... Ellerine sağlık canımm kankim :*
Akaba Daimi Üye Üye 21 Ocak 2018 #74 SadmiN' Alıntı: Yahu karışmim bakmim diyorum ama dayanamıyorum sabah olunca oba olunca bu nasıl kahvaltıdır yaa acıktım vallahi billahi de acıktım. du ben bi pide kapıp geleyim Mıhlama mı o Genişletmek için tıkla ... Her sabah bekleriz
SadmiN' Alıntı: Yahu karışmim bakmim diyorum ama dayanamıyorum sabah olunca oba olunca bu nasıl kahvaltıdır yaa acıktım vallahi billahi de acıktım. du ben bi pide kapıp geleyim Mıhlama mı o Genişletmek için tıkla ... Her sabah bekleriz
Akaba Daimi Üye Üye 21 Ocak 2018 #75 SadmiN' Alıntı: Estağfurullah, Tekrar hoş geldiniz. Selametle.... Genişletmek için tıkla ... Tekrar hoşbulduk 🙂)
SadmiN' Alıntı: Estağfurullah, Tekrar hoş geldiniz. Selametle.... Genişletmek için tıkla ... Tekrar hoşbulduk 🙂)
papatya hatun Üye Üye 21 Ocak 2018 #80 hala gelemedim niye onaylamıyolar beniii Site Notu: Yatıyoduk yatıyooo Sabaha kadar obada nöbet tuttuk alla allaaaa Moderatör tarafında düzenlendi: 21 Ocak 2018
hala gelemedim niye onaylamıyolar beniii Site Notu: Yatıyoduk yatıyooo Sabaha kadar obada nöbet tuttuk alla allaaaa