YağmurunSesi Yeni Üye Üye 1 Haziran 2008 #1 ...YağmurunSesi... yagmurunsesi ben de buradan naklen yayın yapsam olur herhalde 😀
M Monera Forum Okuru 1 Haziran 2008 #2 Cevap: ...YağmurunSesi... Olur tabi hoşgeldin diyelim öncelikle ilk misafirin benim kabul edermisin?🙂
Cevap: ...YağmurunSesi... Olur tabi hoşgeldin diyelim öncelikle ilk misafirin benim kabul edermisin?🙂
YağmurunSesi Yeni Üye Üye 2 Haziran 2008 #3 Cevap: ...YağmurunSesi... hoşbuldum 🙂 olur tabi ne demek 😉
İzmirella Yeni Üye Üye 2 Haziran 2008 #4 Cevap: ...YağmurunSesi... köşenn de boll muhabbett ve hep sevgi olsunnn ....
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 2 Haziran 2008 #5 Cevap: ...YağmurunSesi... sana misafirlige geldim canım kabul edermisin aramıza hoşgeldin köşen hayırlı muabbetin bol olsun
Cevap: ...YağmurunSesi... sana misafirlige geldim canım kabul edermisin aramıza hoşgeldin köşen hayırlı muabbetin bol olsun
DarkAngeL *MaWinin kankası Üye 3 Haziran 2008 #6 Cevap: ...YağmurunSesi... tekrar hoşgeldin🙂 köşende sohbet,dostluk,mutluluk eksik olmasın canım..
YağmurunSesi Yeni Üye Üye 3 Haziran 2008 #8 Cevap: ...YağmurunSesi... ayy çok teşekkür ederim, çok sağolun... tekrar hoşbuldum, siz de hoşgeldiniz 🙂 🙂
Cevap: ...YağmurunSesi... ayy çok teşekkür ederim, çok sağolun... tekrar hoşbuldum, siz de hoşgeldiniz 🙂 🙂