»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 2 Eylül 2009 #1 Yalan Testi... Buyrun Meleklerim Yalan konusunda kendimizi test edelim Cevaplarida paylasalim ama bende bu cikti Siz Kızılay balosuna giderken bağış zarfını evde unutanlardansınız Ben Asla Yalan Söylemem Testi
Buyrun Meleklerim Yalan konusunda kendimizi test edelim Cevaplarida paylasalim ama bende bu cikti Siz Kızılay balosuna giderken bağış zarfını evde unutanlardansınız Ben Asla Yalan Söylemem Testi
Gül Hanım Yeni Üye Üye 2 Eylül 2009 #2 Siz Kızılay balosuna giderken bağış zarfını evde unutanlardansınız.
PeLiNiM Yeni Üye Üye 6 Eylül 2009 #4 bana da kesinlikle para için evlenenlerdensiniz diyor Külli yalan bu test
makber Yeni Üye Üye 7 Eylül 2009 #5 gııı benimm testin sonucu baya bi terbiyesiz çıktı sinirlendim yamıyom ne çıktığını 😕
aSqimSin Yeni Üye Üye 9 Eylül 2009 #6 Makber kız yaz yaz merak ettik burda Siz Kızılay balosuna giderken bağış zarfını evde unutanlardansınız. Bana bu çıktı 😀
Makber kız yaz yaz merak ettik burda Siz Kızılay balosuna giderken bağış zarfını evde unutanlardansınız. Bana bu çıktı 😀
eyvallah_21 Yeni Üye Üye 26 Ekim 2009 #8 Siz Kızılay balosuna giderken bağış zarfını evde unutanlardansınız.....