S siyahınmatemi2 Yeni Üye Üye 2 Ekim 2010 #1 yalancı erkekler yalancı erkekler yalancı erkek yüregim acıyor ama bunu bir türlü itiraf edemiyorum.birpire için yorgan yakanlardanım yardıma belkıde ihtiyacım var...
yalancı erkekler yalancı erkek yüregim acıyor ama bunu bir türlü itiraf edemiyorum.birpire için yorgan yakanlardanım yardıma belkıde ihtiyacım var...
S siyahbeyaz Yeni Üye Üye 2 Ekim 2010 #3 böyle insanlar müsade etmesin Allahım hayatımıza girmeye ama herkesi kendimiz gibi görüyoruz malesef,üzülme bitanem,paylaş rahatlıyo insan konu her ne ise.
böyle insanlar müsade etmesin Allahım hayatımıza girmeye ama herkesi kendimiz gibi görüyoruz malesef,üzülme bitanem,paylaş rahatlıyo insan konu her ne ise.
S siyahınmatemi2 Yeni Üye Üye 3 Ekim 2010 #4 Nasıl hayatıma sokmayayımkı zaten hayatımda arkadaşlar... Evliyim ooo insanla cıkarmaya calışıyorum ama cıkmamakda israrcı yalanlarınıyakalıyorum anlıyacagınızhertürlü yalanı var. Ama benki bunun gıbı bır yalancıyıda sevıyorum ama tabıkı kendım içime gomup atacamhayatımdan benı dınledıgınız ıçın teşekkür ederim herkese....
Nasıl hayatıma sokmayayımkı zaten hayatımda arkadaşlar... Evliyim ooo insanla cıkarmaya calışıyorum ama cıkmamakda israrcı yalanlarınıyakalıyorum anlıyacagınızhertürlü yalanı var. Ama benki bunun gıbı bır yalancıyıda sevıyorum ama tabıkı kendım içime gomup atacamhayatımdan benı dınledıgınız ıçın teşekkür ederim herkese....