Angel_tears Yeni Üye Üye 18 Eylül 2008 #1 Yanınızdan ayıramadığınız 3 şey Ablalarım yanınızdan ayıramadığınız 3 değerli şey nedir
*şiker* Yeni Üye Üye 12 Ocak 2009 #2 Cevap: Yanınızdan ayıramadığınız 3 şey ilk ben mi yazıyorum =))) telefon...makyaj cantam ve cüzdanıım...
Cevap: Yanınızdan ayıramadığınız 3 şey ilk ben mi yazıyorum =))) telefon...makyaj cantam ve cüzdanıım...
kaprisli Yeni Üye Üye 4 Şubat 2009 #3 Cevap: Yanınızdan ayıramadığınız 3 şey çantam, telefonum ve ipodum
MEÇHUL Daimi Üye Üye 3 Nisan 2009 #4 Cevap: Yanınızdan ayıramadığınız 3 şey eşim😀oğluşum:cep telefonu(bizimkiler sık sık arıyorda)😀
ZiLaN Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #5 Cevap: Yanınızdan ayıramadığınız 3 şey telefon,aşkımın yüzüğü,birde cüzdan😀
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #6 Cevap: Yanınızdan ayıramadığınız 3 şey nufus cüzdanım telefonum normal cüzdanım
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #7 Cevap: Yanınızdan ayıramadığınız 3 şey *MeÇHuL*' Alıntı: eşim😀oğluşum:cep telefonu(bizimkiler sık sık arıyorda)😀 Genişletmek için tıkla ... meçhul Allah iyiliğin versin kıss eşin her zman yanındamı eşyamı bu çantaya koyup gezdiriceksin
Cevap: Yanınızdan ayıramadığınız 3 şey *MeÇHuL*' Alıntı: eşim😀oğluşum:cep telefonu(bizimkiler sık sık arıyorda)😀 Genişletmek için tıkla ... meçhul Allah iyiliğin versin kıss eşin her zman yanındamı eşyamı bu çantaya koyup gezdiriceksin
karçiçeği Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #8 Cevap: Yanınızdan ayıramadığınız 3 şey Cep telefonum saatim ve cüzdanım 🙂
gönülll Yeni Üye Üye 10 Nisan 2009 #9 Cevap: Yanınızdan ayıramadığınız 3 şey cep telefonum, evin anahtarı(Allah muhafaza dışarda kalmayım 😀), evden çıkarken üzerime verdiim sexy imajı 😛 😀
Cevap: Yanınızdan ayıramadığınız 3 şey cep telefonum, evin anahtarı(Allah muhafaza dışarda kalmayım 😀), evden çıkarken üzerime verdiim sexy imajı 😛 😀
RoCCo Yeni Üye Üye 11 Nisan 2009 #10 Cevap: Yanınızdan ayıramadığınız 3 şey sigaram anahtarım telefonm