AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 23 Ekim 2009 #1 Yanlış telefon Yanlış telefon Şaşkınlık olurda, bukadar mı olur ??? İşe giderken cep telefonumu evde unutmuşum, ama televizyon kumandasını almayı ihmal etmemişim 😛iha:😛iha:😛iha: 😛iha:😛iha: 😛iha:
Yanlış telefon Şaşkınlık olurda, bukadar mı olur ??? İşe giderken cep telefonumu evde unutmuşum, ama televizyon kumandasını almayı ihmal etmemişim 😛iha:😛iha:😛iha: 😛iha:😛iha: 😛iha:
H hayattt Yeni Üye Üye 24 Ekim 2009 #2 ciddimisn moralim çok bozuktu beni güldürdün saol walla allah seni güldürsün🙂
Gül Hanım Yeni Üye Üye 24 Ekim 2009 #3 AuSSie-AnGeL' Alıntı: Yanlış telefon Şaşkınlık olurda, bukadar mı olur ??? İşe giderken cep telefonumu evde unutmuşum, ama televizyon kumandasını almayı ihmal etmemişim 😛iha:😛iha:😛iha: 😛iha:😛iha: 😛iha: Genişletmek için tıkla ... allah seni napmasın emi 😛iha: kendine gülmedin mi sonra
AuSSie-AnGeL' Alıntı: Yanlış telefon Şaşkınlık olurda, bukadar mı olur ??? İşe giderken cep telefonumu evde unutmuşum, ama televizyon kumandasını almayı ihmal etmemişim 😛iha:😛iha:😛iha: 😛iha:😛iha: 😛iha: Genişletmek için tıkla ... allah seni napmasın emi 😛iha: kendine gülmedin mi sonra
$ul€ Yeni Üye Üye 6 Kasım 2009 #6 süpersin ya..😀 valla iyi güldüm.bazen bende elimde olanı arar dururum taki annem bağırıp delimi oldun elinde ya diene kadar😀
süpersin ya..😀 valla iyi güldüm.bazen bende elimde olanı arar dururum taki annem bağırıp delimi oldun elinde ya diene kadar😀
EMİNE_HASAN Yeni Üye Üye 30 Eylül 2010 #7 Allahım ya gülüm çok süpersin ya çekmesse bas tuşları değiştir kanal...ALO ALO dersin artık...
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 4 Ekim 2010 #9 ayyy harikasınn yaa wallaa karnıma agrıı girdi gülmektennn canım...