Elime sperm bulaştı vajinamı yıkadım hamile kalabilir miyim ?

GoNeGirLL

Yeni Üye
Üye
Elime sperm bulaştı vajinamı yıkadım hamile kalabilir miyim ?
Selam.ilk once cok ozur dilerim.benim soukalginligim oldugu icin adetim hep gecikir,aylarca gelmedigide olur.sevgilimle surtunmeyle iliski yasadik uzerimde pantolon vardi.bowalma oldu ama hic vajinama gelmedi zaden elbise vardi sadece galiba elime bulasmisdi.ben banyoya gitdim elime su dokdum ve vajinami yikadim.bu durumda hamile kalinirmi ??? Hala adet gormedim zaten duzensizde pembe,kahverengi akintim var oluyor arada.ozur dilerim sorum icin.ve bu cok buyuk bi pismanlik
 
Selamlar birtanem hayatım öncelikle sakın olacaksın. Anladığım karadı ile sürtünme yaşadınız bu birinci aşama, ikinci aşama da da eline bulaşan spermle hamile kalabilir misin üçüncü aşama bu yıkadığın elinle vajinanı da yıkadın şimdi tek tek cevaplandırmaya çalışalım.

Öncelikle sürtünme ile hamile kalabilirsin hayatım. Bunu sitemizde daha önce sizlere defalarca anlattık. Bunun için aşağıdaki konu senin kafandaki tüm soruları cevaplandırır nitelikte diye düşünüyorum.

Eline bulaşan spermle de hamile kalabilirsin. Eğer ellerini sabunla yıkadı isen ihtimal düşecektir ama soğuk suyla yıkadın ve ardından vajinanı yıkadı isen bir ihtimal var hayatım.

Biraz daha dikkatli olman gerekiyor. Her türlü akıntılar apseyi işaret eder. Son pişmanlık fayda etmez. Sağlam korunma yöntemleri kullanacaksın.
 
Geri
Üst