S.a
kardeşim bende 18 yaşında kapanmak istediğimi aileme söylediğimde evde kıyametler kopmuştu asla olmaz diyorlardı.Sülalede kapalı kimse yok sen ne yapıyor gibi tenkitler geldi..Ailem benimle aylarca konuşmadı.Utançlarından yanımda beraber sokağa bile çıkmıyorlardı..Olması gerekeni yaptım rabbimin emrini yerine getirebilmek en güzelliydi. Önemli olan kararlı ve istikrarlı olmak kararının arkasında dur ve asla vazgeçme rabbim her şekilde yardımcın olacaktır ..Rabbim için bir adım attığında gerisi kendiliğinden gelecektir inş kardeşim bilmediklerini en kısa zamanda öğrenmen için yardımcılar yollayacaktır yanlız olmadığını anlayacak ve ne güzel karar almışım diyecek şükür edeceksin.Rabbim en güzellini bilir belkide ailenin hidayetine vesile olursun..Şu an otuzbeş yaşındayım ve hala tesettürlüyüm hayatımın en önemli sınavı bence buydu çok şükür rabbim sınavı geçmeyi nasip etti beni en mutlu eden iise islamiyetten uzak yaşıyan ailemdeki insanlar namaza başladı ve kuran öğrenmen için çaba sarfediyorlar ...Kardeşim rabbim istikametten ayırmasın sen yaşadığın her olayda rabbime dayan hepsi geçecek inş....
SELAM VE DUA İLE.....
canım benimde bundan 2 sene öncesine kadar aklımdan bile geçmezdi biliyor musun hatta herkesin sahip olduğu kaçamak düşüncelere sahiptim bnde namazımı kılardım orucumu tutardım vs....ama asla kapanmam derdim ama insanın içine öyle bir işliyor ki insanın içine öyle bir yer ediyor ki bn nasıl söledim onları diyorsunuz defalarca ağzınızdan çıkanlar için tövbeler ediyorsunuz bn şuanda ailemden dolayı çok zorluğunu yaşasamda Yüce Yaradan lütfetmiş bana bu duyguyu şimdiki tek duam bu duyguyu yaşamadan canımı almasın bnden ..(aminnn) dilerimki ve her kardeşim için dua ederim ki bu duyguyu yüreklerinize yerleştirsin Yüce YAradan ... günahlarımızı affettsin Allah ımm...Hiç başıma böyle bir şey gelmedi ama içinde varsa bence kimseyi dinleme sen çocuk değilsin artık.Ailenin korkusu siyasi görüşün falan hepsi değişir diye korkuyorlardır belkii. ama siyaset ayrı din ayrı bunun bilincinde bireyler olarak yetişirsek herşey daha kolay olabilecek diye geliyo bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?